Mereka Yang Terbaik..!

6/09/2010

Bila si dia demam

Badan dia panas sejak semalam mula nye ingat sekadar panas biasa tuk sekejap jee..rupenye dia nak kene demam panas..aku mula perasan bile dia tetiba tak lalu makan masa tengah hari semalam..
Biasanye gitu la kalo demam mesti selera makan takde nak mengempeng je tapi taknak tidoo mata pejam,mulut nyonyot tapi taknak lepas mak dia pergi kemana nak melekat jelaa..
memang risau kalo dia tak makan tapi kalau dah menyusu jerr yang wat dia selesa nak wat cemana kan.. muka masham takde mood..terpaksa tepek cool fever nih kat dahi sebab panas ubat demam cuma bertahan 4 jam je pastu panas balik..lain la kalo guna pil yang masuk ikut montot tuu

mule nak senyum..senyum pakse je pastu kang masham balik..

Qaseh jarang demam bile dah demam memang susah makan ubat..harap demam ni sekejap je agaknye demam nak tumbuh gigi lagi kot.Cuma dia ni akan melepet jee..
malam tadi acik tak dapat tido..sebab teman Qaseh yang tak lena tidoo dia takdela meragam cuma macam merintih jela pastu terkelip kelip mata mungkin tak selesa sebab badan panas..
naseb la Qaseh bukan macam sesetengah baby yang nangis tetiap malam tak henti sampai tensen mak pak dibuatnye..
Nak kurangkan panas badan tu acik tuam ngan tuala basah..dulu ade gak yang sajeskan biar anak pakai baju basah time tidoo tapi tak berani lak nak wat gitu..
Malam tadi pon Qaseh tidoo celah tiak encik suami..tetiba taknak ngempeng kat maknye naseb la sekejap jee..(jeles nengoknye)hehhe pastu kembali semula peluk acikk..

7 ulasan:

AlongAzrina berkata...

Kalau ada techni ice cuba amik balut ngan tuala lap semua badan dia untuk kurangkan panas. Cian budak kecik ni..semoga cepat baik ye.

qasehadam @ nurul berkata...

@AlongAzrina

thanks along..akan ku cuba buat nnt..tula bile demam xbeh nk gurau sende tidak sore dia la palinh kuat suke sangat ketawa kuat2

Mama Adli berkata...

semoga cepat sembuh....
ank2 klu demaM...mak mmg tak lena tido...

qasehadam @ nurul berkata...

@Mama Adli
tengkiu doakan qaseh..

Tanpa Nama berkata...

Its my first in good time always to enter on this forum,well-founded wannat recompense for some friends here.if its not allowed to post on this board,gladden strike out this thread.Nice to find you!

---------------------------------------------------------------
[url=http://www.sexybags.info/rssrock.html]My designer handabgs[/url]

Tanpa Nama berkata...

Hello. Facebook takes a [url=http://www.casinobonus.gd]online craps[/url] move on on 888 casino traffic: Facebook is expanding its efforts to the moment real-money gaming to millions of British users after announcing a order with the online gambling companions 888 Holdings.And Bye.

Tanpa Nama berkata...

It is Miuccia [url=http://www.furworld.ru/ ]шуба [/url] and Patrizio Bertelli who discover the secret of Prada and invent the earliest black nylon Prada handbag on the planet which opens the successful and beneficial entrance of celebrated handbag brand. Prada Handbags is known for its glamorous. Each lady wants a Prada handbag which signifies the style and the way of life. Prada store sells cheap Prada, including Prada purses and Prada handbags. [url=http://www.furworld.ru/ ]Шубы оптом [/url] is the perfect method to pick a bag of high quality and greatest designed. With the expansion of Prada, more and more [url=http://www.furworld.ru/ ]мех [/url] are established. Ordering Prada handbags and Prada wallets in [url=http://www.furworld.ru/ ]мех [/url] could help you save numerous time and money. [url=http://www.furworld.ru/ ]Шубы оптом [/url] is another good choice for you. [url=http://www.furworld.ru/ ]Шубы оптом [/url] will not let you down.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...