Mereka Yang Terbaik..!

9/15/2010

Lagu Raya :Giveaway & Contest

ENTRY MELEKAT
Salam..pagi tadi dengar lagu raya tup-tup mai idea nih..kenkawan semua dijemput join giveaway dan contest ini..sempena hari raya ni saya dengan bermurah hati mempersembahkan ''Giveaway & Contest :Lagu raya imbas kenangan".
Terdapat 2 kategori tau iaitu giveaway dan contest,kalian buleh sertai kedua-duanya peserta yang menyertai contest automatik akan dikira menyertai giveaway syarat-syaratnya ;
  • terbuka kepada semua blogger yang duk kat oversea buleh gak join tapi pastikan kalo menang bagi alamat tempat tinggal di Malaysia(jika ada) bagi memudahkan urusan pengeposan hadiah
  • sile follow blog tecik tenit tomel dan TEcik Craft(penaja hadiah) untuk memudahkan kalian mendapat info terkini
  • buat satu entri ringkas mengenai giveaway ini dan dan jangan lupe letakkan gambar seperti diatas ni jika kalians hanya sertai giveway,tetapi andainya kalians nak join contest sekali wajibla masukkan sekali entri tentang lagu raya yang benar-benar mengimbas kenangan lalu tak kisah lah lagu baru ke lama,nak letak video klip atau lirik tu pun tak pa asalkan kalian ceritakan mengapakah lagu itu benar-benar menusuk kalbu kalians yang buatkan kalian terkenang-kenang eceh..
  • entri terbaik akan dipilih sebagai pemenang,untuk giveaway pemenang akan dipilih encik random atau juri cabut mencabut kertas undian.
  • siler letakkan gambar atau banner diatas di sidebar blog memasing dan pastikan ianya link ke sini.
  • jangan lupa tinggalkan komen dan link entri anda diruangan komen.
  • hadiah untuk pemenang akan ditentukan mengikut bilangan penyertaan kalau ramai lebih la sikit hadiahnya eceh kalau ciput je yang join maka hanya ada 2 sahaja hadiahnya iaitu untuk pemenang giveway dan contest.
  • penyertaan yang tidak lengkap dikira batal so siler baca bebetul syarat-syarat diatas.
  • giveaway dan contest ini bermula dari 12 0gos hingga 15 September 2010.
  • saya akan update dari masa ke semasa..so tunggu info seterusnya.

Ok..sebarang persoalan mengenai giveaway & contest ini buleh la diajukan..

39 ulasan:

::Mamalyna:: berkata...

nurul, ejan join..tq beritahu... rasanya dah cukup syarat dah..

http://ejanblog.blogspot.com/2010/08/tecik-tenit-tomel-giveaway-contest-lagu.html

tq...salam ramadan buat nurul sekeluarga..

Wansteddy Tales berkata...

join jugak ><

http://wansteddy.blogspot.com/2010/08/lagu-raya-giveaway-contest.html

selamat berpuasa buat Nurul & keluarga
selamat hari raya untuk Nurul >< wish awal2.

Nad @ MamaZakwan berkata...

salam ramadhan :)
mamazakwan nk join jugak!

http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2010/08/giveaway-contest-lagu-raya-imbas.html

tq :)

mama zharfan berkata...

best ni..nanti me nak join :) kena mengarang citer la plak yer :)

hnn berkata...

Salam.
Akak,sy join giveaway and contest nie.



http://dearhanan.blogspot.com/2010/08/tecik-tenit-tomel-giveaway-contest-d.html

BIONIC WOMEN berkata...

saya join contest yer
kalau ada aper yg kurang tolong bagitau..

http://violetgloves.blogspot.com/2010/08/giveaway-contest-lagu-raya-imbas.html

nanizamros berkata...

SALAM PERKENALAN...
I DAH JOIN

http://nanizamros.blogspot.com/2010/08/tecik-tenit-tomel-lagu-raya-giveaway.html

TQ VERY MUCH

Tomato Gurl's Life berkata...

cik tom nak join jgk...nati pas siapkan entri cik tom dtg lagi ye...hehe..

♥♫♥EiRa♥♫♥ berkata...

salam eira join...

id folower:eira
kalau x ckp syarat bgtau ek.hehe

http://eiralovechess.blogspot.com/2010/08/lagu-raya-giveaway-contest.html

qasehadam @ nurul berkata...

@Tomato Gurl's Life
ok cik tom..mesti bes your stori huhu

Ibu Ayra berkata...

salam nurul...

makasih jemput ros join GA/contest nih...

ros join GA ya
http://qasehadam.blogspot.com/2010/08/lagu-raya-giveaway-contest.html

harap2 bertuah lagi kat sini...

selamat berpuasa!

TQ!

nur berkata...

join juga

follow 146 dan 134
also linked

http://nurhafiz2009.blogspot.com/2010/08/lagu-raya-giveaway-contest.html

jom folo balik

zamzara-togethern4ever berkata...

nnt along join yer....x cukup masa nak mengarang lagu petang ni...heheheh

tq sbb sudi invite along join.

ieyza berkata...

salam dear
nak join yerr

http://ieyza83.blogspot.com/2010/08/giveaway-contest.html

macehhh

p/s : dah lama dah follow awak....

tehbungakekwa berkata...

datang jenguk blog saya,,,

dah join contest nie

http://tehbungakekwa.blogspot.com/2010/08/giveaway-contest-lagu-raya-imbas.html

Momma Mia berkata...

as salam nurul, kami dtg join

http://alinalancontest.blogspot.com/2010/08/lagu-raya-giveaway-contest.html

Thanks dear!!

SuZiE berkata...

salam kenal..

suzie dah join..

http://suzieshamhaikal.blogspot.com/2010/08/giveaway-contest-lagu-raya-imbas.html

Wawa Zolkepli berkata...

owkeh.
wawa da join.
if ade yg xckup syarat, gtaw ea.
thnxie!

http://wawa-zolkepli.blogspot.com/2010/08/contest-lagu-raya.html

AreLong berkata...

Salam Ramadhan,

Kite dah join giveaway & contest awak...ni link sya ok...harap-harap memuaskan hati tuan rumah yang menganjurkan giveaway & contest ini....
thanks ya.

http://zamzara-togethern4ever.blogspot.com/2010/08/tecit-tenit-tomel-giveaway-contest-lagu.html

chugie berkata...

salam.. sy join ye..ni link saya:
http://chugiecontest.blogspot.com/2010/08/tecik-tenit-tomel-giveaway-contest.html

imanmom berkata...

salam ramadhan,saya join GA ni...

http://impianalamaniman.blogspot.com/2010/08/lagu-raya-giveaway-contest.html

anin berkata...

salam
dh join

http://seindahbayu.blogspot.com/2010/08/lagu-raya-giveaway-contest.html

sall berkata...

salan nurul.

Sall dah join.

http://sallcontest.blogspot.com/2010/08/lagu-raya-giveaway-contest.html

Kalau ada kekurangan bagi taw ye.

tiefazatie berkata...

salam sis..ifa nak join ye...

http://tiefazatie.blogspot.com/2010/08/lagu-raya-giveaway-contest.html

ifa nak join dua2 nie..sila la baca cte ifa yg xeseberapa tue ye kak..=)

Balqis berkata...

Salam..
Saya pun nak sertai

http://putribalkish.blogspot.com/2010/09/lagu-rayagive-away-dan-contest.html

irwani berkata...

salam..
da join dis GA ;)

http://nurtypist.blogspot.com/2010/09/lagu-raya-giveaway-contest.html

singgahla my blog n comment on dat entry ya

tq!!;)

irwani berkata...

hehe~
cowi yerk tertinggal plak banner side bar..

k da betulkan..thanks ye sudi drop by ;)

haszuraidah ishak berkata...

salam..

nk tny..klu lagu lebeh dari satu leh ka??

qasehadam @ nurul berkata...

@haszuraidah ishak
buleh xkisah nk buh bnyak mana pon huhu

MamaRifqy berkata...

Salam..me nak joinnn

http://mamarifqy.blogspot.com/2010/09/giveaway-contest-lagu-raya-imbas.html

sharifah athirah izyan berkata...

join ur contest..
:))
http://dengngeklgngek.blogspot.com/2010/09/yeah-yeah-another-contest-for-awi-raya_07.html

sharifah athirah izyan berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
cicakgirl berkata...

Assalamualaikum kak nurul,
saya sertai!:D
http://cicakgirls.blogspot.com/2010/09/lagu-raya-giveaway-contest.html

Terima kasih.

haszuraidah ishak berkata...

salam..

saya dah join..

http://myapeapeaje.blogspot.com/2010/09/giveaway-contest-lagu-raya-imbas.html

thanks..

zurazari berkata...

salam dear..
me tak ley komen kat bawah...

me tinggal kan n3 kat sini yer...
nak join gak GA jer...

http://adamhifdzan.blogspot.com/2010/09/giveaway-contest-lagu-raya-imbas.html

*cilipadi=hafizah* berkata...

salam,

aye dah siap entri untuk contest nie ..

more than 1 song..hehe..

http://matapenaalsunan.blogspot.com/2010/09/kenapa-lagu-raya-ni-suka-buat-orang.html

sue berkata...

join..

http://lovelysue-mivida.blogspot.com/2010/09/tecik-tenit-tomel-giveaway-contest.html

mama zharfan berkata...

salam,

me dh join (both category tau!)

http://suzie284.blogspot.com/2010/09/giveaway-contest-lagu-raya-imbas.html

fatin hanani berkata...

http://atinanani.blogspot.com/2010/09/giveaway-lagu-raya-raya-imbad-kenangan.html

fatin dah join giveaway ..
giveaway ja hehehe
tp xtau la terima ka x..sbb telmbt antr :h

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...