Mereka Yang Terbaik..!

3/16/2011

Heay..sexy lady

Selain dari lipstik dan bedak compact beliau juga suka bergaya dengan kasut..tumitttt..tingggi..yang flat-flat ni tak layan la wehh..kalau beliau merajuk melalak keluarkan aja mana kasut tumit tinggi yang hadoo yang dibeli sesaja oleh omaknya sebab Crocs gak omaknya sauk..peristiwa hitam jatuh tangga membuatkan omaknya selalu keseganan nak pakai heel maka hanya kasut-kasut yang mempunyai ciri-ciri keselamatan yang tinggi menjadik pilihan..walopun adakala harganya menelan gak ayaq liur hahaha cemana ada ghupe Amarika Next Top Model noksss...????

pelik betul pehal bila beliau yang sauk kasut ni molek je beliau boleh catwalk tawaf satu rumah..pehal kalau omaknya yang pakai baru selangkah dua dah terpeleot..grrrrr


saya suka kasut tumit tinggi..sebab saya gegirl bukan macam mak tu..tak pandai sauk kasut tumit tinggi asik-asik jatuh muahahahaa...

6 ulasan:

Yaati Nor berkata...

jalan kucing,,jgn tak jalan..hehehehe

estee_8980 berkata...

salam............
sebijik la perangai cam anak saya..
kalo anak saya dgn heels, ngan hand bag, tudung lagi..mcm2

estee_8980 berkata...

salam............
sebijik la perangai cam anak saya..
kalo anak saya dgn heels, ngan hand bag, tudung lagi..mcm2

along berkata...

hehehe..

same feelnya anak sy juga..cumanya anak saya ittew adalah boy...lg fenin sy dibuatnya...bukan kasut jer...bedak, lipstik, handbag, klip rambut, sume dia nak pakai...

hancus betol.

::Mamalyna:: berkata...

sesekali qaseh melaram.. hehe

Elly & Emmy berkata...

Hamboi2..qaseh...gaya top model gituu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...