Mereka Yang Terbaik..!

1/27/2010

Rasa susu ibu seperti..



Cemane agknye rs susu ibu..opps aku pn dh tak igt cemane rsnye coz ms menikmatinye dulu aku msh bayi ekekek..cait statemen takleh blah.mak aku pnh cite ms aku kecik dulu aku meraung2 xbg adik aku yg br lahir menyusu aku jerit2 mrh..smp terpakse jiran dkt umh pujuk aku sbb kakak yg time tu umr 7 thn xdaya nk dukung aku spanjang mlm yg merajuk dengki psl mak aku bg susu kt adik aku..dasat tul la.tutup cite lame...



nk cite ttg peserta America Next Top Model cycle 10 Claire Unabia yg mengaku pnh minum susu dari breast dia sendiri ms menyertai rancangan realiti tu.ibu muda berusia 24thn,ni bgtau kt para juri smsa proses pencarian peserta dia minum susu yg dia pam supaya xmembazir n dia takmo susu dia merudum bile dia bertemu ank perempuan dia nnt slps tamat program tersebut..
nak tau rasanye..rsnye sprt air soya..gulp..aku kagum gak ngn minah ni wlpn seorg model tp dia xde la nk ngengade xmo Bf baby dia cma aku heran nape dia x wat stok pastu antar kt umh dia tuk bby tp dia lbh rela minum sendiri.Tyra Banks pn mulenye pikir hal same gak..n terkejut bile dia ngaku minum susu sendiri.

Aku mmg kenal ngn minah ni ms tgk rancangan Runway moms lg time tu xtau lak dia join ANTM lak..bagusnye dia ni selain bersalin gune khidmat bidan tanpa sbrg ubat dia still BF bby dia wlpn sibuk sbg model yela bkn cam stengah org tu bru kije kilang pn dh bg alasan2 mcm xmo BF ank..uhuks



4 ulasan:

Hanna berkata...

pernah gak rasa,tp takat hujung lidah je la..rasa mcm manis sikit..ahaks!kenapa ek susu kita sendiri mcm geli nk minum,sy pun rs mcm tu..hehe..

qasehadam berkata...

samela tp xgeli cume ntahla sayang pn ader gak ekekek

Tanpa Nama berkata...

Biar saya rasa jangan takut

Tanpa Nama berkata...

Saya teringin rasa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...