Mereka Yang Terbaik..!

3/31/2010

List nama peserta giveaway

Terima kaseh bebanyak kpd korang semua yg sudi join giveaway ini..tak sangka sambutan pn agk menggalakkn hope lepas ni kalo wat giveaway lagi korang semua rerajen la join sbb aku tau korang semua mmg besss..so kat sini aku listkn nme peserta yg join giveaway ni sape yg nmernye xder silerr angkat tangan inform yerr..



1.arelong

2.echa@syaz1601

3.mamalyna

4.imanmom

5.mamazharfan

6.ayuarjuna bigoshh

7.anin

8.ziefauzi

9.kakngah

10.ummie_mirahaziq

11.ieyza

12.nea flerida

13.mama hannah

14.zai kulim

15.ibu ayra

16.nana

17.noie

18.syakila

19.taufidris

20.contest

21.arissa soleha

22.mommy lyna

23.izan cute

24.nida

25.aimy

26.t.h

27.pieka pieka

28.mystory

29.momma mia

30.sujuez

31.adda

32.segalanya kuterima

33.siti nurkhijah

34.bionic women

35.nafira

36.mastura rosni

37.juniza

38.ogy

39.ina sepi

40.mama

41.ina hasan

42.sarah

43.ayu selalu

44.sofiah

45.cicak girl

46.rosilah

47.maszlanz

48.asya

49.zaidah

50.nurul balqis

51.oya

52.soffiyah

53.sweetfiza

54.mamadamia aka haza

55.habibah.bib

56.ayu idris

57.jieda

58.bunga

59.vtec

60.kakteh

61.three musketeers.

62.em's family

63.diraummiwalid

Akan ku hapdate lagi tu pn kalo msh ade lagi yg tingin nk menyertainye last minit..name pemenang insyaallah akn di umumkn dlm ms terdekat setelah giveaway ini tamat..So stay tuned..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...