Mereka Yang Terbaik..!

4/13/2010

Pic hadiah giveaway

Maaf pada pemenang giveaway rasa cam agak kelewatan je upload pic hadiah u all..huhuhu..yela mst nak beri yg terbaik tuk kalians wlpn xsebaik mane pun..harap2 kalians suke dgn hadiah kalians kalo bleh nak beri lebih lagi tp nanti lagi lame lak menunggu..haku lak mmg tak suke biarkan org menunggu sbb haku slu sangat jd mangsa menunggu sudahnye haku terkedu sendiri..

Por ibu ayra beliau request tuk si manjanye..harap Ayra ske ngn cupcake itu dan juga keychain blue..


Ni plak tuk Mastura Rosni..beliau nak hadiahkan tuk lil' Hana beliau..sori dearr xde kaler biru hope kalians ske ngn blueblack n pepel keychain



Tuk inahasan harap anda muat ngn tshirt ni..terimala sweet mummy n green keychain.


Itu jela dulu..hadiah2 ni on the way ke destinasi yg ditujui harap selamat sampai la yer..terimakaseh pade kalians yg telah join giveaway ni..^-^


Tips penjagaan : tshirt felt applique ni lbh sesuai gune cucian tangan je dan kalo bleh jgn berus pade felt tu sbb tkut jd berbulu lak..bleh di iron tp setting polister.

4 ulasan:

Ibu Ayra berkata...

terima kasih....comel sangat...ibu ayra pun suka... tercapai jugak cita2 nak bagi ayra felt t-shirt....

qasehadam berkata...

ohh same2 harap pn gitula harap muat la yer puas gak nak cr saiz yg sesuai mklumla cume imejin je besor mne huhu

siti nurkhijah berkata...

cutenya... tahniah kpd yg menang

vtec berkata...

wow bestnya, kita xsempat post lgla pasal award tu hehe, boleh ajar x mcm mana nak gunting felt ni, nak berjinak2 gakla sbb de keja dok umah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...