Mereka Yang Terbaik..!

4/13/2010

Jelajah Blog Ibu



Lalalalalala..dah jadi rutin setiap pagi bile ade time lebih2 lagi bile tuan puteri masih lena dibuai mimpi haku akan amik peluang tuk menjenguk blog kenkawan sambil terus update blog skali hehe..kebetulan mase tengah skudeng sikembo cumel blog Uda haku terbace entri pasal segmen Jelajah Blog Ibu oleh Incik Ben..huhu tingin lah plak nak join lagi pun lame dh xjoin ape2 event kikih event lah plak..


Serba sedikit tentang blog ini tuk pengetahuan incik Ben dan juga pembaca diluar sane


  • Haku mule melibatkan diri lam dunia blog ni selepas melahirkan Qaseh sebelum tu aku just jadi silent reader jer,lepak2 bace entri blog org sambil mencari ilmu so tuk memudahkan lagi aku mengikuti blog kenkawan haku pun 'tercreat' la blog gak hehehh..

  • Langsung x berniat tuk jadi femes atau mengejar populariti blog ni bertujuan tuk berkongsi pengalaman membesarkan anak,pahit getir sepanjang proses penyusuan susu ibu,kongsi resepi memasak dan juga seni kraftangan.

  • Haku juga sntiasa memastikan yang setiap entri blog ni tidak terhad pade kisah tentang Qaseh je yg bleh wat org meluat lak bace nanti tapi juga pembace bleh mendapat manfaat darinye..sharing is caring.

  • Sentiasa mengamalkan prinsip memberi itu lebih baik daripada menerima bukan hanye dlm kehidupan seharian malah dlm penulisan blog juga so haku xmudah melatah takpun nak berkecik ati wlpn xramai yg sudi singgah kat sini..dan terimakaseh gak pade yg slalu singgah dan meninggalkn jejak anda disini insyaAllah sebolehnye haku nak wat giveaway slalu tuk u all...

Haa kenkawan sape2 yg nak gak blog korang diterjah olh Incik Ben jgn segan2 klik sini tuk ketahui lebih lanjut mengenai segmen ini..thanks gak pada Incik Ben atas usaha murni beliau.. wlpn bergelar bloggers yg fofuler masih sudi tuk menjengah blog ibu2..wokeh out nak pi masak n bergusip ngn si kenit...

psst..kot2 kalo rase byk kekurangan tentang blog ni bleh la yer kirenye Incik Ben10 yang sasa ni komen barang seketul dua yekk..

2 ulasan:

Azrul Hisham berkata...

salam ziarah dari blog ben :)

berguling2 jap kat blog ni tengok budak comel...weeee \(^_^)/

qasehadam berkata...

salam incik azrul siler2 guling baru tuko tilam baru ni kuikui

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...