Mereka Yang Terbaik..!

4/25/2010

Yeah Yeah dapat beg sekolah baru

Nanti biler nak gik sekolah saya(mode 'saya' lak) nak jalan mendada jer sebab dapat beg baru bior semua budak2 yang selalu dengki ngn saye tu jeles sampai gigit jemari mereka..hakhak ko ada?


Pehal lak saya nak pakai bag sekolah..ingat ni geng bas sekolah ke hape..ni beg kulit keras ni kalah kulit penyu kira cam perisai lah dah lame pikir nak beli..senang nak buh segala bagai barang maklom la kalo bleh satu lemari nak bawak masuk lam beg huhu.. Saye beli beg kulit keras ini atau dlm bahse yg lebih mudah difahami bak kate omputih Simple Dimple Shield Diaper Bag Backpack hambik ko panjang la plak ni kat kedai comel Kak Sue sajer malas nk order online terus je terjah kat kedai beliau..santek kn paper bag Lunatots kaler pink lagik ailaik..




Asalnye nak yang stail kenit ni kaler maroon tapi Incik Somi kabo kecik kang xmuat lak nak buh selori barang ni..dah tu nampak lak yang saiz medium tu hambik jela kaler putih lak tu..





Bagus bag ni leh bukak 45 darjah gitu dan banyak comparment lam nyer..bkn tuk bw brg baby je nak gik travel mane2 pon senang sbb bleh buh macam2.. ade gak yang dengki ngn beg ni budak kecik tu asek nk angkut je sane sini beg sampai naik ats katil pon dia bawa sekali haishh..







Contoh barang yg buleh kasi muat lam ini beg..orang lain duk tayang beg Coach,LV, Prada,Juicy Couture,Gucci blabla beli lak kat Pavilion saye tayang diapers bag je kire okey la kn.Bukan ape sebelum ni hantu gak saye ngan beg berjenama tu tapi leceh la nak gerak sane sini senang pakai backpack bag xla sakit sebelah bahu je.
Lagipon saya nak travel ngan si kenit xlama lagi so kene la cari beg yang sesuai gitu ahaks..





Psst..nyesal lak xamik gambo Qaseh ngn Iki mase kat Lunatots kemain lagi Qaseh bermain sampai macam xnak balik umah kuikui.. dah letih tu yang lupe gaknye padahal lame je duk melepak kat situ..





6 ulasan:

Three Musketeers berkata...

Kiter pon ader terfikir gak nak pakai jenis beg galas nie. Senang nak bawak barang2 baby. Tengok la camner nanti...:D

qasehadam berkata...

siler ler beli..bkn ape senang skit nk gerak sbb kalo pakai hnbag ssh mne nk dukong ank gik..hehe padahal somi ku yg dukung kikih

myheart berkata...

salam, tumpang tanye yea..sy nak beli bag mcm yg awak beli, background warna dia coklat tp kalau tgk kat blog lunatots kaler hitam..macam yg itam merah kat your pic tuh..or kalau putih pon itam putih..tak sama macam yg awak beli tu..ke ade pelbagai warna yea?..

qasehadam berkata...

heart bleh trs ke kedai lunatots ade kaler lain siler siler..

Eilla Fazila berkata...

nak beli juga.....tlg sya coz dah cari tp x jumpa..plss

Eilla Fazila berkata...

nak beli juga.....tlg sya coz dah cari tp x jumpa..plss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...