Mereka Yang Terbaik..!

5/04/2010

Aku nak melaporkan walau agak lewat

Walopon mcm agak ketinggalan keretapi tp aku nk gak story ttg Support Group Meeting yg ke 3 yg berlangsung pd 25 April yg lepas kat tmpt biasa Tasik Cempaka Bdr Bru Bangi.Tajuk SGM kali ni-Normal Development of Breastfed Babies.Sambutan kali ni ttp meriah walopon tanpa mama aka Puan Kamariah. Kali ni SGM dikelola olh PC yg dh terlatih hahah. Kumpulan ibu2 yg disertai olh aku sndiri.Kali ni PC baru Nurshazura yg jadik moderator ahah..Qaseh wat pangai kali ni ssh aku nk pokus apepon aku ttp enjoy.
ibu2 yg tekun mendengar presentation dr setiap kumpulan


menarik kali ni ade SGM tuk kaum bapak2 gak yg di kelola olh Puan Rita Rohayu yg dtg last minit.sape xkenal Puan Rita leh tgk beliau selalu menulis dlm majalah Pa&Ma.

kusyuk benor kaum bapak2 ni..ahaha bile aku tnye Incik Abah dia ckp dia sebenarnye asek duk bygkn nak tido je maklum la angin sepoi2 bahse gitu




perbentangan dari kumpulan bapak2



perbentantangan dari kumpulan kami..





kumpulan yang ketiga..tgk Puan Miza kite wlpon br peknen 4 bulan n takde pengalaman BF ank sangat sporting join sgm tuk berkongsi ilmu.
Sebenarnyer gambo xbnyak ni pon ade yg tiru&tampal dr blog org tp dgn keizinan la yek sbbnye cameraman pon sibuk berSGM so tu yg xbnyk pic dpt di snap.Sape2 yg berminat nk join sile2 kn nnt kite jumpa next sgm kali ni dgn tajuk Managing 24 hour While Breastfeeding buleh tgk maklumat lanjut kat susuibu.com
nota kaki : Nnt akn ku stori mori lak kenangan pahit manis aku join kursus Malaysian Breastfeeding Peer Counselors (MBfPC) kat Kuantan lak.Alhamdullilah aku kini sudah bergelar Peer counselor (PC) so harap dapat membantu memberi sokongan dan bimbingan pada ibu2 diluar sana yg perlukan bantuan untuk meneruskn penyusuan susu ibu.






2 ulasan:

Uda berkata...

meriahnya.. bes kan dpt berkumpul dan berkongsi pengalaman BF..

qasehadam berkata...

@Uda
uda bile lg nk juin meh ler kite beramas mesra smbil picit2 idung si kembo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...