Mereka Yang Terbaik..!

6/07/2010

Jumpa makhluk comel..

Salam senin wahai sekelian kenkawan di alam maya nih..dua hari agak sibuk sampai tak sempat nak mengepost barang seketul dua entri..
So nak cerita ape yang kami jumpa pada hari Sabtu lepas hehe..jumpa makhluk tecik tomel nih kat Batu Caves hik..baru sembilan hari masa kami jumpe tuh..eh bukan jumpe kat tepi jalan tau nih kat atas katil yang comel..

si kenit ni bernama Muhammad Khalis Hafiz Bin Ashrul Hafiz..cahaya mata sulong ex-schoolmate ku Wanie..
dilahirkan secara c-section sebab kedudukan beliau yang songsang ketika dalam kandungan..besar gak baby khalis nih 3.65kg beratnye.
si tomel ala bushuk sedang nyenyak tidoo..gerammm mule la dok teringin nak anak kecil lagiii


Untuk baby Khalis ahkak acik jahitkan..hehe simple je sebab baju pon tecik je kalau wat pepenuh nanti nampak serabai lak..


apa pun kiteorang enjoy ari tu gik melawat Wanie sekeluarga seronok dengan layanan ala vip dari femili mertua beliau dan tak lupe gak pada bubur nasi yang sangat best itu..nyum..nyum lupe lak nak snap pic nye..


sempat gak ku balik umah gi pasar nak cari pucuk paku merah atau miding kenkonon nak wat lerr bubur tu gak tapi time nak beli takde lak jual..hmm tapi kat tepi jalan banyak je ku nampak segan wehh nak kutip segala..


takpe nanti mintak resepi daripada ma Ain chumel yee bleh tak..lalalala.

hehe

2 ulasan:

Three Musketeers berkata...

Suker nyer dengan kraftangan yang Mummy Qaseh buat. Cute nyer...:D Kreatif la...:D

qasehadam @ nurul berkata...

@Three Musketeers

hehe tak lawoo mane pong..huk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...