Mereka Yang Terbaik..!

6/01/2010

Terjah ke Shah Alam

Salam..saje nak tulis pasal Support Group Meeting (SGM) yang berlangsung pada 30 Mei 2010 iaitu Ahad lalu.'Tajuk SGM kali ni Managing 24-hours While Breastfeeding'..ini adalah kali ke 4 SGM di adakan pada tahun ini..dan juga di adakan di Taman Tasik Shah Alam bukan kat tempat biasa kat Bangi sajerr permintaan orang Shah Alam..walaupon kehadiran tidak semeriah biasa iaitu lebih kurang 15 orang je tapi ku rasa seronok gak sebab biler dah tak ramai kite pon dapat le mengecam muke masing-masing..

kiteorang sampai pon time sgm dah start lewat sebab Qaseh taknak bangun pastu Encik Abah lak demam tak sihat mulenye aku ingat nak kensel tapi akhirnye sampai gak kami di Shah Alam tuan puteri baring malas..lepas makan.. Encik Abah tak join pon SGM kaum bapak dia bawa Qaseh jenjalan tengok kura-kura dan ikan kat tasik kot..
ni jela sekumpulan mereka yang menjoinkan diri..buat satu kumpulan jer

kumpulan kaum bapak yang dimoderatorkan oleh Kak Zatul..sape tak kenal Kak Zatul leh tengok dalam majalah pa&ma yang terbaru nih..ada Kak Zatul dan femili beliau hik.



kiteorang bergambo di tangga jer..kali ni takde pembentangan kumpulan..babywearing pon xde wat persembahan..


kaum bapak berposing dengan anak memasing sementara kaum ibu sibuk pegang kamera lak
Seronok sebenarnye join SGM ni bukan ape dari melepak bawah pokok ketapang atau tepi tingkap bergusip bagai dengan tetangga alangkah baik kalau kite berbual tentang perkara yang memberi manfaat pada kite..
Contohnye selama ni kite ingat kite je yang mempunyai masalah tak cukup time nak uruskan rumahtangga tup-tup bile berkumpul berbincang semua orang pon meluahkan hal yang sama dan kite sama-sama memberi tips atau idea yang bleh membantu settlekan masalah tersebut.



Pesanan penaja : ku ade plan nak wat sgm kat umah hik..ade sesaper nak join meh kite beramas mesra bertepuk tampar..kongsi ilmu sambil bersuai kenal..

2 ulasan:

Three Musketeers berkata...

Makkkk~~~ Tak tau pon ader SGM kat Shah Alam. Kalau tak, dah join. Kiter duk kat Shah Alam....^^;;

qasehadam @ nurul berkata...

@Three Musketeers

lorr rugi nye tidak bleh beramas mesra gitu..lain kali mai tau nak gak bersua di alam nyata

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...