Mereka Yang Terbaik..!

8/16/2010

Giveaway Raya Mrsnorhobi

Saya join giveaway lak huhu..sangat suke ngan set pinggan mangkuk nih..lama dah teringin nak beli tapi tak pernah kesampaian kalo dapat camni wah sukeeenyee..nak-nak set periuk tuh huhu boleh masak juadah raya nanti..harapnya ada la rezeki di bulan ramadhan yang mulia ni..berminat nak hadiah yang menarik seperti lam gambo tu sile lah klik sini
tarikh tamat giveaway 23.08.10

2 ulasan:

MrsNor berkata...

salam nurul
terimakasih buat entry untuk GA blog akak ... moga bertambah meriah GA ini dengan penyertaan dr rakan2 yg singgah di blog ini.. dpt 2 undi iyer..satu untuk penyertaan satu untuk entry.. sekali lagi terimakasih dan good luck

qasehadam @ nurul berkata...

@MrsNor
thanks kak nor..huhu arap ade luck la ekk.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...