Mereka Yang Terbaik..!

8/24/2010

Hadiah dari Huggies

Semalam mamat pos laju mai umah terkejut gak sebab rasanya takde order apa-apa pun..pastu tengok parcel tu macam buleh agakla ntah-ntah...jeng..jeng jeng..jengg..berat parcel nihh kat luar tulis 'play tent'..Qaseh dah tak sabor nak buka

taraaa..dua buah(betul ke penjodoh bilangan ini) play tent didalammnye


Satu bentuk gajah ngan belalai satu lagi kereta..huhu ni hasil point 200 mata dari hasil pembelian diaper Huggies yang saya redeem melalui pos..mata point dah simpan lama sejak tahun lepas punye promosi pastu tak sempat saya simpan jela dan bila ade balik promosi ape lagi tulis form dan pilih hadiah..



Terkejut gak sekali buka kemain besoor lagi penuh umah..yang gajah ni saya tak pandai nak pasang tang hidungnya ihiks..Qaseh main gitu-gitu je sebab tak beh main sorang-sorang.Petang tu balik abahnye terus lipat simpan balik dalam beg huhu...yela semak je kalo tak main..




6 ulasan:

::Mamalyna:: berkata...

memang boleh penuhkan rumah...

nurul, terkilan nie, ari tue saya balik lepih, saya makan jeruk petai tau... kalau tau awak nak, bleh saya beli bawak balik... rsa cam bersalah plak, huhuhu

Three Musketeers berkata...

Free gift...:)

Momma Mia berkata...

huhu bestnya dah sampai... harap2 ada gak rezeki for Damia. takut anta tak samapi jer..sbb me tertinggal keretapi masa harga setem dah naik...

qasehadam @ nurul berkata...

@::Mamalyna::

alololo xpe xde rejeki nk wat cemana..len kali bleh la kot

qasehadam @ nurul berkata...

@Three Musketeers

yup preee tp tunggu lama gak

qasehadam @ nurul berkata...

@Momma Mia
eh bukan ke pos berdaftar ke ape kene buh setem gak ke..guna form huggies je wat nye ingt xsampai gak dulu tp depa kata 6 minggu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...