Mereka Yang Terbaik..!

7/15/2011

Sundress yang comel dan memikat hati..daripada kelihatan seperti boboi terus ayu seperti gegirl

Tak tahu mana nak dapatkan sundress yang comel-comel..kesibukan masa yang tak menentu..tak sempat nak keluar soping apa susah-susah korang boleh dapatkan sundress yang comel-comel kat sini..jom lihat model genit bergaya..
i love my dad....
i love my bestfriend..
boringlaaa..lamanya mak ni..penat dah tunggu ni..

ada satu lagi sundress tapi tak sempat nak digayakan lagi...berminat korang leh ushar kat Baju Elly & Emmy ada sale sekarang ni..untungkan dapat mama pandai menjahit hihihi.Qaseh memang suka dress yang seksi-seksi nampak tiak sebab beliau ni mudah berpeluh.

nota bawah: Disebabkan hanto baju kurung last minit tailor kenakan harga yang sangat mahal lagi mahal upah jahit baju daripada harga kain huhuhuhu..taktahula memang itu caj upah jahitan atau sebab acik ni kira hantar lewat tapi dia belum tutup order lagi time tu takde drama merayu melutut pun..pelik juga setiap tahun upah jahitnya naik berganda2.

5 ulasan:

HappyIrfa berkata...

mmg comel la..baju nampak tiak :-)

Cik Puan Nurul berkata...

huhu...sejuk je kainnyaaa dia mmg suka baju yg macam ni

Bionic women berkata...

comel ler sundress tu..huhuhu.
kita akhirnya amik keputusan beli baju siap ajer

Eida elHakim berkata...

amboi seksi nya.. nak tumpang geget lenggang tuuu boleyy..:)

NoEn berkata...

amboi..suka seksi2 ya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...