Mereka Yang Terbaik..!

10/03/2011

Gambar seksi wanita mengandung

Sekarang ni trend orang kawin kan bukan takat ade pelamin bagai je la ni siap ada photoshoot pre-wedding la,video lamaran la..segala macamlaa..pendek kata proses nak mulakan hidup bekeluarga tu rupanya banyak sesangat memerlukan belanja kan..kalau jenis nak ikut tren orang berduit laa..dari video pra-wedding sampai laa nanti video saat-saat kelahiran anak pertama tak gitu..

Tapi bukan nak cite pasal orang kawin meskipun la ni tengah musim orang menikah je kan..tengok tajuk kat atas tuu jangan nak speku acik ni nak cerita tentang lucah-lucah plaks yeaa...
semalam acik dok jenjalan kat blog orang tup-tup ternampak gambar seorang wanita yang sangat jelita..bertudung ayu gituuu..
tapi khennnnnn.....
acik sangat tak kenanmarah
sebab bagi acik gambo tu tersangatlah seksi meskipun dia berbaju lengkap dengan tudung segala..
tapi dek kemekaran nasi lemak RM5 dan perut yang memboyot membulat ditambah pulak pakai baju dari jenis fabric lycra jenis hok melekap kat tubuh badan kan...terserlah lekuk sana sini..
uwaaaaa..merah muka acikmalu menahan malu...ehh apasal lak orang yang melihat lak malussss..
yeaa malu sesangat yela lainla blog tu anda privasikan tuk tatapan anda je keknyaa nak buat diari kan kenkononn tapi seantero donia leh melihat gambar mu ituuuu tauuu
mesti nanti ada yang kata elehhh..ko macam takde amik gambo cenggitu..
jawapannya------->memang takdopp acik malu melihat tubuh ku mengembang maka sekeping pung takdopp tauuu photoshoot gambo time nasi lemak mekar nan membuak..
lagi satu kan FYI kalians...beberapa bulan lepas acik penah termasuk satu blog ni masa dok gugel cari apa tah tup-tup leh lak tersinggahh satu blog yang menyeramkan..malangnya tak ingat dah link blog itu sebab seram sangat kan..
lagi sekali MENYERAMKAN..
:takot:
tapi bukan menyeramkan sebab ade hantu pocong dengan kain putih masih bau kedai ade kesan lipat ke apa tetapi mengikut pengamatan acik pemilik blog tu barangkali seorang lelaki yang menghidap sejenis sindrom ''maiesiophilia maniac''..
hape kebende tuu hahah siler tanya ankel gugel nak tau lebih lanjut tapi mengikut pemahaman acik kira dia ni jenis suka tengok pompuan hamil..ghairah bagi diaa..sebabnya dalam blog dia penuh dengan gambo pompuan hamil bukan mat saleh tau tapi orang kita laaa..
paling hazab dan menakutkann acik ternampak sekali gambo-gambo rakan blogger yang amat di kenali pun ade dalam blog diaa..ishhhh bahye betul ..
bayangkan ada orang asing yang memalam dok ?@#%&* sambil melihat gambo kita..ishhhhhh mintak simpangg..
tu pasal la bila tertengok gambo-gambo ibu-ibu mengandung yang seksa meksa ni rasa seriauu..
memang la nak bergambo kenangan jadikan koleksi peribadi sendiri kan suka hati laaa kan..tapi kita kena pikir mata yang melihat kalo takat yang melihat tu tak rasa apa-apa takpela kan..
tapi kalo di buatnya 'koleksi' peribadi dia plak haaaaaa tu yang tak moooo tak mooo
takbole

la ni kena hati-hati weh nak upload gambo nak menayang baby bump ke apa pastikan gambo tu tak jatuh kategori 18sx..haishhhhhh
nak gambo seksi..nahhh layannn
 ehsan ankel gugel....taraaaaaaaaaaaaaa...

7 ulasan:

Aisumi Chan Kawa'i berkata...

semalam ade jugak terbaca komen kwn lelaki pasal dia komen pice ibu ngandung.. nampak pusat n bentuk perut.. kite yg maluu~ Y_Y adoii~ org kita skrg sikit2 suke nau upload pice kat fb.. simpan utk tontonan sndri sudehh~

Wan85 berkata...

http://wanwidget.com
perghhhh, seriau tgk, hehe

cik asam jeruk berkata...

ish2 tu la..klo nk upload kena cover2 hehe..

*Miss Geli^ berkata...

apa nama blog tu wei???

gambar aku ada tak?

✿....rossa alina....✿ berkata...

hahahahaha nak malu gak la.. ;p

::Mamalyna:: berkata...

rasa cam tau jer sape empunya nasik lemak tue...

Cik Puan Nurul berkata...

Aisumi,
tu la kan mebi ade kenkawan yg nak tgk kot tu yg uplod tu

wan85,
apa yg seriau..hihi

cik asam,
haahkan letak gambo yg biasa2 jek


miss geli,
xdop pulok tp gambo org lain la..bukan gambo seksi pun cuma sbb peknen jd dia pun amik gak wat koleksi..aku xigt pulok tp bhs melayu la setiap gambo dia tepek dia komenlaa tang perut org tu ke,boobss ke ewwwww..

ejan,
sapo2?..pemilik nasik lemak tu ai xkenal pun kebetulan terblogwalking smlm..dia mmg lawa sgt

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...