Mereka Yang Terbaik..!

3/20/2012

Sambungan kisah reunion di Janda Baik

Rentetan kisah aritu sampai malam je kan,so esoknya sebelum memulakan semua aktiviti bersarapan dulu nasi lemak tepi sungai ahahahahhahaha..comel dop menikmati nasi lemak sambil menenggek tepi sungai?haruslah comel nokss
Milik siapakah gadis ituuu huhuhu..pemandangan sekitar chalet..lihat depan air sungai mengalir perlahan sejuk mata memandang..
bergambo seround di atas jambatan hehehehhehe
menenggek di atas pulak..
ramai-ramai pulak..
macam-macam gaya yang ada...
lompat semampu boleh yeahhhh..
aktiviti sukaneka..antara game yang menyeronokkan pecahkan belon orang hahahahah
yang ni game hias orang jadi ratu kertas ahaks..


ahahaha macam aksi..dah jadi zombi pulak hehhehehe ni kes perabiskan tepung la nih..

Apapun kami semua enjoy walopun hanya 2 hari satu malam maybe lain kali jika ada rezeki kita bertemu lagi tak puas kot bereunion kali ni hehehhehehe...

P/S : CPN adalah bizi di kala ini wuhuuuuuu

4 ulasan:

♥cikmOt♥ berkata...

biru mata itamku ini...

Boni JLL3 berkata...

tak pernah lagi sampai ke janda baik..tringin pergi..

saya follow blog awak yer

Cik Puan Nurul berkata...

cik mot :hahahahaha cantik tak

boni :pergilah besttt

Acik Awa berkata...

Salam blh sy thu kat chalet mne. Sy nk buat reunion. Bpe semalam. Minta tlg...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...