Mereka Yang Terbaik..!

11/22/2012

Edisi Jualan Murah : Item to let go !!!

Dalam sibuk-sibuk aku sempat plak nak let go beberapa pakaian yang belum pernah di pakai(unworn) dan yang dah terpakai(preloved) bagi mengurangkan beban lemari menanggung tapi masih dalam keadaan yang ok..sebenarnya rencana nak let go baju bajan ni dah lama tapi tak da masa nak upload gambar dan sebagainya kan..sebelum ni aku ada gak let go baju-baju yang tak muat dan sebagainya tapi bukan melalui blog biasa di facebook dan forum-forum sahaja tu pun sampai ke saat ini masih ada yang dok bertanya walhal barang dah lama sold out..
malas nak buang masa yang takda nih aku tepek barang seketul dua gambo jika kalian berminat boleh PM aku di muka buku Cik Puan Nurul atau email aku di wan_nur31@yahoo.com sebarang tawar menawar dibenarkan hehhehe..juga ada free gift yang menanti


Item yang tak pernah dipakai kecuali sessi mengetest depan cermin sahaja
Clara chiffon skirt dari The Poplook warna navy blue tapi yang gambar ni dark brown sebab aku tak jumpa gambar yang navy blue..detail saiznya
ukuran yang dipaparkan ni ukuran rata tau maknanya sebelah je nak tahu ukuran keseluruhan double kanlah..
Chiffon material, fully lined
Gartered at waist
Colour – Navy
One Size
Measurements when laid flat:
Length: 99cm
Waist: 33 - 47cm
Hips: 50cm
Fits UK size: 6 - 10
Model Height: 158cm with 4.5inch heels
Skirt neh ada getah sekeliling pinggang yea dan aku belum pernah pakai masih ada tag.
Harga RM50  termasuk kos pos laju(boleh runding lagi)

Ophelia maxi dress : Tak pernah pakai juga
Jersey material
Comes with matching sash
Colour – Mustard
One Size
Measurements when laid flat:
Length: 130cm
Bust: 46cm
Waist: 49cm
Hips: 62cm
Fits UK size: 6 - 12
Model Height: 158cm with 4.5inch heels
Harga :RM60 termasuk kos pos laju(harga boleh dirunding)


 Flat shoes dari Nichii
warna seperti dalam gambar iaitu Biru lembut yang cantik
saiz 37 atau saiz 6
baru beli 2-3 hari lepas
tak pernah pakai kecuali mengetest
Sebab nak jual ialah salah saiz aku saiz 7 masa test aku fikir cam muat elok bila cuba berjalan saiz 7 lebih sesuai dah memang aku saiz 7 ngengada nak pakai saiz 6 huhu..
Harga RM40 termasuk kos pos laju.


Penny maxi dress daripada The Poplook warna dark green..

Preloved..pernah pakai sekali sahaja sebabnya aku sudah bertukar saiz yang lebih kecil.
 Regular saiz
Size L
Length: 137cm
Bust: 46cm
Waist: 32 - 50cm
Hips: 72cm
Fits UK size: 10/12 Harga RM50 termasuk kos pos laju
(Masa mula-mula beli dan dapat ade sedikit carik di bahagian ketiak tetapi aku dah jahit)

Buat masa nih aku tepek 2-3 ketul ni dulu ada baju kurung,blouse yang tak pernah pakai termasuk shawl dan tudung bawal  dll nanti ada masa lagi aku tepek lagi..
apa2 hal boleh hubungi aku di alamat emel sprt yang tertera atau tinggalkan komen kat sini pun boleh.

update :semua item dah sold out yeaa

9 ulasan:

محمد رازيق berkata...

nanti boleh sy iklankan kat kawan2 girl. hehe

Daddy Ziyyad berkata...

Good luck!

Saya tak boleh membeli sebab saya lelaki! hi hi hi

Aku Ibu Muda berkata...

ok...waiting for other items...hihihi

Myra Jay berkata...

Nak beli dress tp saiz L plak, MJ pakai M... huhuu

aj berkata...

Sis..dress penny ijau tu ada lg x? Kalau ada pls email me ajmahs@yahoo.com
Tq

Tanpa Nama berkata...

salam sis.. penny dark green tu ada lg x.. kalo ada do sms me 0195198180..TQ..

Afeera Afirqien berkata...

Ada lg x miss? Nanak sgt pkai utk special date !!!! please call me @ 0142448865 to inform.

Liyana Rahman berkata...

Sy nak clara. available lg x. email me nongna2710@gmail.com

ferra rarawr berkata...

salam. Ophelia dress ada lagi tak?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...