Mereka Yang Terbaik..!

6/04/2013

Sebuah Harapan yang menggunung

Akhir-akhir neh mood sangat lah down..jatuh merudum berkecai..
banyak hal yang terjadi
Aku rasa sedih apabila banyak harapan yang hanya tinggal harapan..
dah banyak kali aku kena,sebagai manusia biasa sudah tentulah rasa sedih dan sangat kecewa apabila kita diberi harapan lalu harapan itu rupanya hanyalah khayalan..
khayalan yang akhirnya berkecai begitu sahaja..pedihnya hanya Tuhan yang tahu
Awal-awal aku nak beritahu ini bukan berkaitan dengan masalah rumah tangga tetapi masalah yang lain..
Apa perasaan kalian diberitahu kalian memenangi sesuatu pertandingan yang kesudahannya hanya khayalan saja..  kalian ternanti-nantikan panggilan yang bisa merubah hidup kalian itu tetapi ianya tak pernah kunjung tiba..ia nya bohong semata-mata..
tup -tup rupanya memang menang tapi tidak LAYAK mendapat hadiah atas beberapa alasan yang sengaja diciptakan..yang kalah pulak membawa pulang hadiah.
ia sangat menyakitkan,malu pun ada..kemain dok pong pang bagitau seantero dunia tentang kemenangan kita..kita tersipu-sipu ramai yang mengucapkan tahniah
Rupanya BOHONG semata-mata..



6 ulasan:

Aku Ibu Muda berkata...

CPN...apa alasan pihak penganjur?

Daddy Ziyyad berkata...

Ni contest dari penganjur yg big names ke? kalau ya, boleh cuba adu ke biro aduan pengguna...cuba la..

Tanpa Nama berkata...

Just wish to say your article is as surprising. The clearness in your post is just great and i
can assume you are an expert on this subject. Fine with your permission allow me to grab your
RSS feed to keep up to date with forthcoming post. Thanks a million
and please carry on the enjoyable work.

my web blog - Fast Weight Loss Diets

Tanpa Nama berkata...

An outstanding share! I've just forwarded this onto a coworker who has been doing a little research on this. And he in fact bought me dinner because I discovered it for him... lol. So let me reword this.... Thanks for the meal!! But yeah, thanx for spending time to talk about this subject here on your web site.

Here is my website - commercial insurance policy

Tanpa Nama berkata...

First of all, unlike having to eat 6 times per
day every day your training should only be done 1 time per day 3 days per week with at least one day of rest
between training days. More Workouts: One needs to
tone up the extra weight one gains so that one doesn't end up obese. Those who think obesity is due to their genetic makeup relish any news that 'fat genes' have been found as they look to blame something else for their predicament rather than their own habits and behavior.

my page ... how to gain weight fast for skinny guys ()

Tanpa Nama berkata...

I think everything published was actually very logical. But, think about
this, suppose you were to create a killer headline?
I mean, I don't want to tell you how to run your blog, however suppose you added a title to possibly grab folk's attention?

I mean "Sebuah Harapan yang menggunung" is kinda vanilla.

You might look at Yahoo's home page and see how they create article titles to get viewers to open the links. You might add a video or a picture or two to grab people interested about everything've written.
Just my opinion, it would bring your posts a little livelier.


Look into my website Student Loan Consolidation Interest Rates (Asthmasymptomshq.Org.Webinspector.Net)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...