Mereka Yang Terbaik..!

8/19/2010

Telekung cumelku o..yeahh

Salam dah lama dah nak belikan Qaseh ngan telekung cumel nih..nak jahit sendiri rasanya lambatla siap..Qaseh memang dah terbiasa melihat saya atau abahnya solat kalo masa dia dok telentang lagi dulu saya biasa letakkannya atas sejadah dan saya solat sekali ni saya buat biler saya sorang diri kat umah tak kire kat mana dia ade saya akan solat kat sebelah dia huhu..sekarang ni kalo saya solat dia pun ade berdiri atas sejadah dengan mulut kumat kamit..paling dia suke kalo masa saya berdoa tu dia pun sibuk undur-undur montot dia duk molek je atas riba huhu.sebelum ni dia sebuk pakai telekung saya je,now dah ade telekung sendiri kemain lagi dia suke..sampai takmo tanggal dah kejap kang dok depan cermin hihihi..

meh layan aksi beliau dengan telekung cumelnye..













Bersama bonda yang tercinta lepas solat Maghrib..Qaseh sekarang ni dah macam nak jadi protege saya dah ape yang saya pakai dia pon nak pakai..mandi pon nak sama-sama..semua nak sama huhu..tidak mengamuk la dia..

suke ngan telekung nih kain dia pon cantik siap ade beg kecik lagi..kat sini ler saya dapatkannya





7 ulasan:

Liz Rohaizat berkata...

nak tanya. telekung tu saiz S kan? besar sgt tak? umur anak kita lebih kurang je rasanya. mcm nak belikan jugak.

qasehadam @ nurul berkata...

@Liz Rohaizat
yup saiz s tuk umur 2thn-4thn punye.ok je xbesar sgt muatje tang muke tuh.

Three Musketeers berkata...

Ya Allah, comelnyer Qasehhhhhhhh~~~~~~

::Mamalyna:: berkata...

comelllllll...cuteeeee.. same ngan lyna, semua yg ai buat, die nak buat..hehhe

qasehadam @ nurul berkata...

@Three Musketeers

qaseh ckp mekacehhh..nnt banjer coki2

qasehadam @ nurul berkata...

@::Mamalyna::

tul la kan..skrg nih asek dok bergaya ngn kasut maknye haishh..semua dia nak ikut

Ogy berkata...

salam ziarah :)
comeinya Qaseh....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...