Mereka Yang Terbaik..!

9/27/2010

Sambutan Birthday Qaseh

Sambungan daripada kisah makan-makan tadik hehe..pada hari yang sama saya buat gak sambutan besday Qaseh hehe idokla wat besor-besor pon just ade sebijik kek je tiada belon-belon yang menyepahkan umah..Blueberry Cheese Cake saya tempah last minit kat maksu saya yang duk kat Taman Mesra Kajang,time tu saya dalam kedai kek malam sebelum hari kejadian mujur maksu tak bizi dan tak kesah nak buat kek itu hehe..sebab tengok kek kat kedai macam tak bape nak best terus saya call maksu lagipon saya tak penah rasa lagi kek maksu yang dikhabarkan mabeless ni..dan rasanye memang mabelesss harga pon berpatutan. yummy..kebetulan adik bongsu saya pon lahir bulan yang sama ngan Qaseh iaitu 26/9 so buatla sekali..

berposing sebelum memotong kek..


berebutlak pisau untuk menikam kek huhu..risau je time ni Qaseh ngamuk abehla rosak kang kek tu



waa...tinggal suku je sebelum licin dibaham tetamu..kek ni sedap sampai ke krimnye sebab krimnye tak berminyak.maksu saya ni cikgu, buat kek time waktu pree je selain buat kek maksu ade gak buat tempahan tuk kueh raya.Encik suami paling suke dengan kuih tart nenas maksu huhu..nak tengok contoh kek lain lagi buleh terjah blog maksu saya nih..





Satu-satunye ex-classmate yang gigih hadirkan diri drive sensorang dari Gombak meredah hujan dan traffic jam hampir tersesat tapi sampai gak kat umah setelah dijemput oleh encik suami kat simpang huhu..sebenarnya tak susah pon nak gik umah saya sebab kalo dari KL lagikla senang terus je masuk tol Kajang pehtu jalan terus sampai jumpa tol Sungai Ramal B pehtu jalan terus sampai jumpe u-turn lalu u-turn tu dan jalan terus sampai jumpa simpang yang kedua masukk je simpang tuh..
Syukur majelis berakhir jam 11 malam lebih,dari petang membawak ke tengah malam hiks..

kepada rakan blogger jangan segan ekk nak datang umah beraya dan sudi-sudikanla menjemput kami anak beranak beraya ke rumah kalian gak..eceh terpaksa pelawa diri sendiri setelah tiada siapa yang pelawa..



5 ulasan:

Yaati Nor berkata...

jemput la datang umah saya kat puchong utama..baju qaseh sama dgn baju bb zahra,,huhuhu kecik je dunia...

Elly & Emmy berkata...

fuhhh qaseh bersemangat tuu..berebut pisau ngan acu mahu menikam kek ..

qasehadam @ nurul berkata...

@Yaati Nor
ok..insyaallah..huhu sama ye

qasehadam @ nurul berkata...

elly n emmy
tikam jgn tak tikammm

nurul berkata...

Waaa.... Nmpk sedap. Boleh mntak no maksu awak. Saya pun nk tmph

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...