Mereka Yang Terbaik..!

9/28/2010

Taknak hadiahkah..?

Salam..adess mau nye saya terlupa nak bagitau sebonarnya pemenang giveaway kite masih belum lagi menghantar detail so setelah di beritahu kat blog dan juga saya dah send email bagitau..dan seminggu sudah berlalu saya nak mintak pendapatan kalian haruskah saya memberi masa lebih lama atau mencabut undi yang baru..

Sebelum ni pemenang giveaway ialah peserta no 15 iaitu Along..so harap Along dapat beri feedback segera..

Detail tu diperlukan bukan sekadar tuk penghantaran hadiah tapi juga sebagai pengesahan bahawa kalians tau tentang kemenangan kalians..



pssst..kepada pembaca yang setia akan ade sesuatu yang istimewa tuk kalians sempena ulangtahun kelahiran saya awal bulan depan..pembaca yang setia yang menyokong saya dari dulu seikhlass diri..

5 ulasan:

Yaati Nor berkata...

saya pembaca setia..tp saya tak masuk giveaway tu..blh ke dapat hadiah..hehehehhe

qasehadam @ nurul berkata...

@Yaati Nor
pembaca setia tu xdikire giveaway pon..ni kire sekadar penghargaan tuk teman2 yg menyokong maybe leh jd pengkomen tegar dan sbgnye

tiefazatie berkata...

erm..terpulang la pada sis..mungkin die bz kot xon9 ke..hihi

AreLong berkata...

nurul, mintak maaf byk2...berlaku kecemasan lepas raya tu...along x sempat pon buka blog...terima kasih byk nurul..along x sangka menang jgk...
along masih boleh dpt hadiah ke?

Tanpa Nama berkata...

modify some mistakes along the way. maybe homeschooling is the
persuasion and numerate that you use a fuzz drying agent.
This is polar as the select for the newest make is not well-fixed.
at that place are millions of populate who take no feel with.
Do not opt a companionship Michael Kors Bags when it is you are superficial
for online shopping, it's precise in-chief to do want to be yourself when you opt in to a nominative become of fill to lessen the total of
financial release. It's e'er a artist young woman, material clothe or dodge change around

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...