Mereka Yang Terbaik..!

10/06/2010

Makan-makan free

Salam..pasal makan lagik kali ni Acik lak yang belanje kiteorang makan..sebenarnya Acik memang nak sangat makan western food nak ajak kenkawan dia makan semuanye jenis selera tertutup tak reti nak makan western pulak tu, Acik jarang cuti balik kije pon kul 10pm memang susah sikitla nak kuar..so Acik tau kami sefamili memang selera terbuka saya sendiri pon memang selalu masak masakan ala western dan malam minggu baru ni terciptala sejarah kiteorang makan steak tetengah malam agagaga..abeh diet den huksset tuk kanak-kanak buat Qaseh si budak kuat makan

Grilled Chicken Chop encik suami yang order..
Sirloin Steak kegemaran Acik..nyum..nyummm


saya plak Grilled Lamb Chop huhu..semuanya makan yang berat-berat kan..ikutkan takmo makan nak makan kudapan je cehh sian plak takkan acik sensorang je makan dia lak beria-ria suh makan gak..



tengok..Cik Qaseh kite ni makan banyak tu padahal kat umah dah makan dah memacam hihihi..

Kiteorang makan semua tu kat Restoran Village View ala kat Petronas kat Sungai Ramal tak jauh dari asrama pekerja Sate Kajang Sahmuri..sebenarnye sejak zaman mule kenal encik suami lagi kiteorang dah makan kat situ,dulu restoran tu kat Jalan Reko(sekarang ade Econsave kat situ)sampai la depa pindah kat Sungai Ramal tu dan ade satu lagi cawangan tak jauh dari Hentian Kajang..kire restoran feberet gakla saje bawa acik makan kat situ sebab steak depa pon leh tahan sedapnye kalo nak makan ikan masam manis ke ape situ pon memang mabeless masakannye..lagipon malas nak cari restoran yang jual western food pehtu buka lagi tetengah malam situ jela yang dikira dekatla..

4 ulasan:

☺[ai][sUmi]☺Chan berkata...

sedapnye makan... nak sikit? :h:

Elly & Emmy berkata...

fuhhh.. kak qasehh.. bersemangat dier makan.. boleh geng ngan kak nadya ni.. tapi kan sirloin steak tu.. memang kegemaran mama tuu..

qasehadam @ nurul berkata...

@?[ai][sUmi]?Chan
dah abeh pon huhu

qasehadam @ nurul berkata...

elly &emmy
kegemaran mak itew gak huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...