Mereka Yang Terbaik..!

12/19/2010

Budak kecik ni sangat kedekut

Salam..selamat berhujung minggu hari minggu kalau sejuk-sejuk gini yang paling sedapp dah tentula tidooo kan..tapi saya tak boleh nak buat camtu kalau duk diam badan saya lagik letih dan malas so memang hari-hari kenala merajinkan diri ahahahaha..takde istilah bangun lambat atau bermalas-malasan walaupun kalo time tu semua kerja dah selesai mesti rasa tak sedap hati kalau duk melepak tengok tv tak buat apa huhu..
Akhir-akhir ni sibuk sikit nak update belog pun tak dan..yela saya boleh layan blog time si kenit ni tido je tu pun selepas semua kije umah selesai so kalo si kenit ni bangun awal jangan harapla nak berblog huhu..
Tempoh hari abah Qaseh ajak gik Tesco terkejut gak dia lak yang ajak keluar selalunya kemain tak suka bab-bab shopping.nak belikan barang tuk keperluan saya yang berkaitan ngan hobi saya katanya..lagikla pelik selalu kena merayu bagai baru dapat ni tak mintak nak bagi plakk kuikuikui..tapi sampai tesco menda yang dibeli tu takdela pulak out of stock huhu..
maknya tak dapat barang tapi anaknya tetap berhasil mengepau..
Tengok ni haha awal-awal dia dah ambik kotak ni ada anak patung Barbie orang nak pegang langsung tak bagi gigih tu duk tukar-tukar tangan nak gak pegang sendiri walaupun tangan dia tak bape muat ngan kotak tu
Hepi sangat dia dapat patung ni,yela lama dah dia nak saya malas nak bagi sebab tak berapa nak sesuai ngan umur dia bukannya dia pandai sangat main kang mau bersepai je rambut segala pastu taknak main dah campak merata.Padahal baru lagi beli lori kat dia sekejap je suka lepas tu tah mana dicampaknya.Tapi last-last kotak yang ni diletakkan balik bila dia nampak yang lagi besar tapi yang tu lagik murah dan tak berapa nak Barbie sangat hahaha..kelakarnya dia siap jerit marah bila cashier nak scan masa nak bayar punyela tak bagik orang lain pegangg..balik umah terus nak main jangan harap nak bagi sesapa pegang..

Ni gambo awal tahun hari tu Qaseh masih debab..anak-anak jiran ni suka sangat main ngan Qaseh pantang nampak mesti diorang panggil..



Kelakar gambar ni..bebudak ni datang lepak kat umah saya panggil ajak makan masa tu ade buat puding sajela ajak diorang makan sekali.




bila kepenatan..tertido sendiriannn aman duniaku seketikaaaa lallalalalalala..


3 ulasan:

Elly & Emmy berkata...

hi kak Q.. pandai ker main anak patung barbie tu..
hehehe.. bia time anak tido.. tu yang paling bess.. boleh luangkan masa buat projek.. kalau tak asyik nak kacauu jer.. memang tak jadik kerja laaa..

Magrib berkata...

suka barbie ea... pandai ja.. amek yang mahal.. hehe.. comel..

anyway.. menarik blog anda.. suka dan follow

Mari Baca Entry Terbaru saya

Cik Puan Nurul berkata...

eida:yup betul tu akhir ni dia asik bgn awal tergendala semeua keje

magrib:suka barbie dan suka punahkannya hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...