Mereka Yang Terbaik..!

2/19/2011

Bayar hutang..

Sabtu yang panas terik..si kenit demam panas plak ari ni patutla lemah je asik baring makan pun takmo pastu nak mengempeng je bila mak nya bangun ke dapoo dia jerit tak bagi suruh duk melekat ngan dia sambil ngomel ''makkk..akitttt...''time sakit ni la dia punya manja amboiiiii..

opppss sebelum membebel lelama ni sebenarnya ni entri nak bayo utang muehehehe aritu kena tag ngan acu..sape tak kenal acu korang memang buta seni muahahaha..tak sempat nak wat entri aritu malah ada tag tentang contest pun tak sempat nak buat tau-tau dah expired..for acu tenggsss sebab sudi kasi smashing award pada belog acik yang tak seberapa ni..dah dapat award tak reti-reti nak jawab soklan..haaa ade soklan yang perlu dijawab..jeng..jeng..



1) cerita sikit tentang tabiat buruk anda (tabiat buruk dalam blogging ke)

-tabiat buruk takde tabiat yang baik-baik je yang ade muahahaha..nak gak up diri sendiri,dalam blogging tak pastila mende jadah yang buruknya pasal tak penah jadi cik anon gik drop commet yang menyakitkan ati kat belog orang kan..jap nak pikir apa ye tabiat buruk ku..uhuksss



2) bila anda start buat blog ni? (1st post blog anda)

-rasanya 2009 kot,dan ini adalah belog acik yang pes sekali la..lama dah nok tulis belog tapi time tu terdapat beberapa masalah teknikal kan..ecehh


3) tag 3 kawan anda atau lebih.(bagitau kawan anda melalui komen entry terbaru mereka)

-saya nak tag semua kenkawan saya kalo buleh la hahahahaahaha boleh la yea derang tu semua kenkawan tak syokla tag sorang dua..maka semua orang yang baca entri ni wajib jawab tag ni ok daaa..

2 ulasan:

AcuRose berkata...

akhirnya..terjawab suda.
jgn sebut hutang wan,
seriau membacanya :P
apa pun tenkiu sudi terima award ya ;)

Heidi Shafiq berkata...

tag ni simple.. ade 3 soalan je.. bagus.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...