Mereka Yang Terbaik..!

4/20/2011

Mari dapatkan perut yang kempis bersama saya..

Anda rasa perut membuncit?mengembung meskipun sudah lama tidak mengandung?takda masa nak ke gym?takda duit nak beli produk kuruskan badan?tapi ada 20 minit dalam sehari untuk termenung apa kata kita tukarkan 20 minit termenung dengan lakukan sedikit senaman mengempiskan perut...
caranya mudah sahaja lakukan senamam duduk bangun atau lebih gelemer dipanggil sit up..lakukanlaa secara konsisten dan cara yang betul pasti membuahkan hasil you..ingat kualiti lebih baik daripada kuantiti buatla secara yang termampu dulu huhu(acik pun mengah nak buatnyaa)
budak kecik ni memang memandai-mandai elok menda alah semua ni tersimpan rapi di ambilnya dibentang tikar senaman..pastu semuanya nak ditiru siap ada effect bunyi uhhh..ahhh macam penat sangatlaa konon bersenam ahahahahahaaa...

psst penahkah kalians yang kebiasaannya mengendong anak dipinggang ni merasakan seolah-olah pinggang kalian lebih berlekuk maksudnya katalah memang hari-hari kendong anak secara kakinya mengankang di sebelah pinggang belah kanan je..maka perasan tak lekuk pinggang belah situ lebih melekuk ehehehhe..

2 ulasan:

Elly & Emmy berkata...

pinggang koi ramping.. sebab koi dukung kiri kanan.. hehehe..

Cik Puan Nurul berkata...

HEHEH BETUL TU..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...