Mereka Yang Terbaik..!

10/26/2011

Hari ini Hari Raya

Apakah aktiviti kalian pada hari raya Deepavali ni..takpi berkunjung ke rumah rakan dan taulan kerr?
oleh kerna aku tak meraikan raya Diwali ni maka aku masih tengah dok mikior mende la nak dibuat pada hari cuti umum ni..
kemas umah?
hari-hari pung kemas umah..

menyogo dan mengikis uwang abam roommate?
idea terbaik tapi bukan di saat poket abam roommate sedang menipis gini..

membaking kueh mueh dan juadah yang enak?
jadah apa bukan aku beraya pung dan takdop sapa yang nak beraya di rumah.

lepak sambil baring-baring depan tv layan pilem Tamil..best woo..
memang nampak best je mengembangkan badan sambil layan pilem..tapi ia tak begitu menyeronokkan haishhh

bawak Q berjalan-jalan hirup udara segar sambil berpiknik
menarik..tapi sesuaikah sebab cuaca sejak akhir-akhir ni tak menentu kadang panas membahang kadang tetiba hujan turun menimpa bumi.

balik kampung..?
cuti sehari je noks(hakikatnya aku anytime je cuti)..tak berapa sesuai nak balik kampung dan tak syok la balik kampung di kala poket tak berapa nak tebal nanti abis uwang orang di kampung aku kikis hahahaha..

menonton wayang sambil makan cikedis..eh kan ade tiket free 4 keping tu bila lagi..
itu antara idea terbaik tapi apa pilem best arr kat panggung..koser aku nak layan pilem-pilem murahan tahap sampah membazir duit tiket je(eh kata tiket pree tadik lalalala..)

menjahit dan menjahit dan menjahit lagik dan lagik
hehhe..yang ni memang harus tapi bila time cuti umum gini aku lebih suka meluangkan masa dengan pemili khenn..aku pung mau bercuti gak hihihi

berlari keliling padang..kecilkan pinggang
haa..haa apa tak dengar la lalalalalalalalalalalala...

Nota Jemari Lembut :takde nota tak sempat nak memikir copy paste nota semalam aci dakk..hehehe
nota tambatan eh tambahan; aku rasa sudah punya plan baek punyeee..yeyeahhhh..

3 ulasan:

Ain Atika Zailani berkata...

hehehhe pergi la raya mana tau dapat wet raya..hehhe

Melor berkata...

salam. hahhaha

Cik Puan Nurul berkata...

nok gik umah sapa..takde saing

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...