Mereka Yang Terbaik..!

11/14/2011

Langsir baru saya

Amacam ok dak langsir baru saya ni..jahit sendiri tau..
huehuehue..
tetapi di bantu oleh tuan puteri juga untuk menshantekkan lagi langsir ini..nak harapkan aku sendiri mekap umah ni asik dok bertangguh-tangguh jela
langsir lama ada lagi tak buang pun
nanti boleh gilir-gilir pakai
idoklah nanti dikatanya udoh dapat gading bertuah..tanduk tak pandang lagi(yela tu tau2 setiap tahun aku tuko langsir)
haa..korang pikir apa bukan langsir rumah tempat tinggal ku itu..tapi langsir belog kesayanganku inilah
hari-hari nak hadap takkan nak tengok langsir yang sama je kan..haruslah muntah hijau gitu

Dah lama tak nonton muvi dipanggung wayang so sebab ada pas masuk percuma hadiah besday bulan lepas tu maka semalam pi la menonton wayang anak beranak..
tak tau nak tengok cite apa sebetulnya sebab kebanyakkan pilem-pilem peberetku hujung bulan ni bersusun menanti nak ditayangkan maka kami layan jela cite apa yang ada..
tu pun last minute dah masuk panggung haha..teraba-raba dalam gelap mujur filem baru nak start hihi..
layan filem ni setelah direkomenkan mamat kaunter panggung wayang
best jugak cite ni..mana taknya heronya Wolverine(abam taf Hugh Jackman) ader hehehe..filem tentang robot-robot dalam sukan tinju huhu..paling best robot tu pandai menari ala-ala Justin Bieber hihi..
nak tahu review filem baca sini je..

Aku tak pastila bila filem ni ditayangkan kat sini maybe dah  sebulan kot sebab semalam panggung pun tak ramai sangat orang,ramai bebudak kecik adalah..yang tak tahan tu time ada scene comolot kemain lagi dengar suara taktahula mak pak ke siapa siap pesan kat anak-anak ''tutup mata..tutup mata jangan tengok!''
scene comolot tu sikit je tak beria sangat pun sebab filem ni bukan filem cinta romantik ke apa sebab watak utamanya pun kanak-kanak.
Apapun memang seronok la layan filem ni best tak boring.

P/S :Aku tak sabar nak bawak Q nengok filem Puss In Boots(kucen shrek) mesti comel sgt tucen tu nanti..filem Misteri Jalan Lama pun nampak cam best je bunian ala-ala macam tengok pilem Narnia ada lawan-lawan mcm pilem sains fiksyen jgn tak tahu masa shoot filem ni dengarnya ada orang bunian tetiba muncul sebagai extra tau ngeee seram..
juga tak sabar nak tengok pilem Ombak Rindu..malam tadi tengok sedutan 30 minit nampak macam best je..huhu

Terimakasih pada Nuffnang dan TGV Cinemas nanti bagi lagi pass percuma hehe

2 ulasan:

Hayatie berkata...

Shantekk! Kat mana nempah langsir ni? Agaknya orang dah tahap muntah darah tengok hat aku nya tu, ekekeke! Bab 'langsir' gini acik kureng skit bakatnya. hehe!

Cik Puan Nurul berkata...

langsir tu idea aku n aku memang jahit sendiri tuk tajuk header cuma minta seorang yg terer bab edit mengedit dan lukis doodle kat situ..aku ni bab bg idea mmg superb la tp kekurangan aku xberapa pandai nak makeover ke apa..boleh je nak buat sendiri ikut tutorial kan tp masa sgt mendengki n selalu ade si kenit ni ganggu susah la skit kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...