Mereka Yang Terbaik..!

12/13/2011

Lelaki 40-an ini sering buat stress yang melanda menghilang pergi..

Hari ni hidung aku berbunyi lebih banyak daripada mulut..kepala ada sedikit berat..
adehlah baru minggu lepas suara lunak merduku kembali..sebelumnya suara angsa yang kedengaran..
nampaknya nak demam lagik..

kembali kepada tajuk..tahu tak masa kecik-kecik dulu aku memang nak sangat ada kamera seniri nak tangkap gambar semua menda la tapi masa tu miskin tak berduit kalo nak bergambo kena tumpang kamera orang jela..
gambo masa kecik pun takde selain gambo beramai-ramai satu kelas je yang ada :(

sekarang ni dah ade kamera walo tak secanggih orang lain punya tapi kamera antara mende wajib selain purse dan hanphone bila nak keluar rumah kena ada..
sentiasa kena ada sebab aku memang suka tangkap gambar..tapi aku tak semampu dan seberani lelaki 40-an ini yang bisa buat aku tersenyum dan gelak sorang-sorang..

sebab wajah aku tak mesra kamera kalo snap sendiri jadi kembang setaman tak muat frame muka aku je dah cukup hahahaha..alasannnng
dah lama aku nak mengulas tentang lelaki 40-an yang sempoi ini tapi selalu je tertangguh..kebetulan mood mereview belog yang suka dilawati kala sepi datang apa lagi kan..
nah aku 'pinjam' gambo lelaki 40-an dari belognya sendiri..
antara gambo yang aku suka..
comel sangat macam cheerleader..
ostad..
ayok.....
ko mampooo..?
satu gambar seribu makna..uolss nak tengok lagi gambo yang menarik ushar la sendiri kat belog lelaki 40-an ni..aku jamin uolss akan tersenyum kamben je nanti..stress semua ilang wooo..

Nota : Apapun entri lelaki 40-an yang ini sangat menyentuh sanubari aku..tak memasal aku pi cari bekas baldu letak rantai halus nipis bayang murah je..tak ingat letak mana sebab tak pakai kan..aku terharu dengan entri tu sebab aku dulu pun kahwin dalam serba kekurangan jugak takde majelis yang meriah,takde sanding bagai..ikut hati aku nak menikah pastu ade kenduri doa selamat sudahlahh tapi mak aku cakap tak boleh wat gitu nanti orang kampung bising..sebab aku memang tak mahu majelis yang meriah2 ni walau pada awalnya berkeras tak mahu akhirnya aku ikutkan juga la buat juga kenduri kawin cuma sederhana je sudah kenduri sambut menantu pun takda hanya kenduri doa selamat aja..bagi aku kehidupan selepas kahwin lagi penting..aku tak mahu jadi macam sesetengah orang kawin grand tak hengat kan sekali lepas kawen hurmmmm..hurmmm...Baru setahun dua kahwin dah banyak bunyik rungutan..huhuhu

4 ulasan:

Daddy Cool berkata...

Uncle Gedek memang menceriakan suasana!

mas saari berkata...

singgah dari blog uncle gedek!

betul tu, sentiasa senyum bila baca entri uncle..

Pida berkata...

saya pun awal-awal dah letak blog uncle gedek ni kat blog saya. he's cute!

Cik Puan Nurul berkata...

tengs semua..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...