Mereka Yang Terbaik..!

12/16/2011

Sini takdak sup katak dan kondom saiz kecil..harap maklong

Aku rasa hari ni buka belog macam ada kelainan..tetiba gambo profile takdop..
bukan tu aje apasal bila print screen tetiba jadi mengecil..
mesti dak Qaseh punya kerja ni hari-hari dia dok kelebet pc ni dok main lukis-lukis kat paint
itu dak Qaseh..yang buat aku ternganga..tergelak terkukik-kukik bila tengok apa kejadahla yang di cari orang kat belog tecik nih..jom cekadaut..


sebenarnya ada banyak lagi yang sempat daku print screen tapi tak tahu napa bila dah paste kat paint kendian nak bukak balik saiznya jadi kecik yahamat..goner nak normal kan saiz pun aku tak tahu nak buat..dah zoom pun gitu gak jadinya..
yang tak tahan tu ramai betul dok mencari cerita berkemban kat belog ni..seks je dalam kepala otak memasing ye dop..
paling takleh blah ade yang cari ''Perempuan tidur meniarap payudara leper'' mampu gelak je la noks baca menda gini hahahahahaihikhik

gelakgulinggelakgulinggelakgulingkah2

3 ulasan:

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA berkata...

macam macam yg diorang search hahahaha

Hayatie berkata...

ni check yg dalam blogger stats tu ker?

Cik Puan Nurul berkata...

hahaha itu lah..THA dok yg ni keyword kt nuffnang huhu..blogger stat pun ade jugak tp xleh nk tepek sini ntah napa print screen kuar kecik pulok

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...