Mereka Yang Terbaik..!

4/07/2011

Kehilangan..

Dua tiga hari tak dapat online dan menjenguk belog kesayangan buatkan acik patah hati..memalam tidoo tak pernah lena tapi makan lalu plakk..orang kata makanan kan ubat susah hati hikhikhik..bersiaran secara sementara saja ni..sedihhh plakk bila PC buat hal segala kerjaan tergendala lepas ni nak kene format balik hurmmm..sedihhh nyaaa banyak hal nak dikesahkan tapi rasanya untuk sementara ni biar dulu ler..nanti bila semua keadaan dah pulihh barulaa boleh berjimba-jimbaa kan huhuhu..
jangan gelak dengan keberhasilan kek ni..ni Oreo Cheesecake cam biasa tanpa bako..(Usop Wilca je hok suke bako..bakoo jee)dah lama buat bulan lepas kot tapi baru tepek sini hihihihi..resepi amik daripada blog Kak Ina KL..takpun beli je cream cheese jenama Philadelphia tu ha kat kotak dia hok belah dalam tu pun ade tertera resepinya mudah aje dong..mujur ade loyang jenis spring form ke apatah yang boleh angkat dan cabut entahlaa gitu la kot yang tau loyang tu memang sesuai le kalo nak buat kek cenggini kek boleh dikeluarkan dengan selamat dan cantik..

ok takleh lama nak meronggeng sini..si kenit udah bangunn otomatik kene melayan tuan puteri hohoho...

2 ulasan:

::Mamalyna:: berkata...

wahhh... mesti sodap nie...hehe

Cik Puan Nurul berkata...

alerr biasa2 je..org lain buat lg sedap

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...