Mereka Yang Terbaik..!

6/15/2011

Percubaan bergelar penggaya rambut terlampau

hari ni rabu dengan banyak kata-kata yea..huehue(stop kejap sambil menghirup kuah bihun segera Pama)jadah apakah brekpes dengan mi segera je..koserr ahh nak masak beria bagai takat perut acik je yang nak kedarah kadang-kadang terlebih rajin gigih bangun pepagi goreng sukunla,buat nasik gorengla..patutnya nak puasa hari ni macam biasa alasan klise terbabas bangun tapi memang betul pun siap mimpi kene gigit dengan ular sawa besar kedabak lagi ciss ngeri siott itu pasal la terlambat bangun tu huhuhuhu..
Hari isnin baru ni tengah dok menggoreng ikan di kuali nampak Qaseh kemain ralit lagi baca majalah Pa & Ma bukannya reti baca pun tapi dia suka sangat tengok gambar baby kat dalam tu siap cium-cium lagi hahahaa..terperasan rambut depan dia yang panjang dan menutupi mata tu,haishh geramnyaa nengok..tutup api kat kuali sesiap ambik gunting ngan sikat apa lagi zasssss.. gambar sebelum..lebih kurang gini la ehh rambut beliau yang serabai tu muahahhahaa..dan selepas di make over hasil sentuhan tangan keras kejung si ibu..jeng..jeng

"

"

"

"

"

"

"

"

"

"

"

"

"

"

"

"

"

"

taraaaaaaaaaaaaa...

barulah jelasss pandangan mataku...agak senget barangkali mana taknya mek ni asal gunting sikit lari masuk bilik tengok cermin nak tau comel ke tidak..pas gunting rambut,dia nak pakai bedak dan lecu(gincu..)



jelinganmuu...aku tak tahann..senyumlaa senyumlaaa ahaiii cikmekk molekkk...

ade sesaper berminat mendapat sentuhan daku...?next projek nak terai buat pesyen kegemaran ramai iaitu pesyen DR Rozmey plakk..klasikk yuuu.




4 ulasan:

TopsyTurvyMum berkata...

Macam rambut Amjah kalau panjang.
Amjah pun rambut dah panjang, kalau maknya yg potong memang rupa dr rozmey la. Bapak dia suh hantar barber jugakk hehe

azrinna berkata...

Perasan tak kalau budak kecik kita potong rambut salah pun tetap comel, cuba kita? ho3! tk dpt dibayangkan.

Cik Puan Nurul berkata...

hahahhaaa..nak bawak qaseh pi kedai takutt dia malu2 nnt lagi payohh nk gunting

Cik Puan Nurul berkata...

azrina:
hihi..encik suami selalu offer diri nak gunting rambut bini dia ni tapi sori derrr kang jadik mende jea hahahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...