Mereka Yang Terbaik..!

1/05/2012

Jalan-Jalan Cari Makan : Makan sampai kenyang

Pembuka selera..Nachos nyum..nyumm
Seafood Soup..ya ampun sedap sangat..
Hawaiian Pizza..licin
pemanis mulut..Brownies..

Nota :Semua hidangan di atas terdapat di Pizza San Francisco Seks.8 Bandar Baru Bangi Selangor dan telah selamat di kedarah sampai licin..

8 ulasan:

Cik Sibuk berkata...

Sedap eh?
Rumah mak saya kat BBB..tapi tiap kali lalu kdai ni tak pernah teringin nak try sebab takut tak sedap..

Cik Puan Nurul berkata...

sedap..sbb makanan dia xterlebih perasa dan garam..so kalo nk berdiet sesuai sgt..kalo rasa nak masin tambah sendiri la kan..tp for me ok sedap je baik tuk kesihatan

Liz Rohaizat berkata...

salam,

saya penah baca satu entry awak. awak guna oven elektrik ELBA kan? boleh tak minta email. saya nak tau satu perkara tentang oven tu. thanks

Nur Hazwani berkata...

bestnya Kema...bertuah badan dapat makan sedap2 gini...kalau aku alamatnya kena makan sensorang jelah huhuhu...si dia tu bukan gemor sgt mencuba mknn baru ni... paling terliur nachos tu :)

Cik Puan Nurul berkata...

wani :
huhu wan pun asalnya xsuka tp jd suka dah aku suka makan..
nachos tu bleh buat seniri aku pun saje order nk rasa sbb x sangka kt situ ade kan so nk tau la cemana rasa kt restoran buat..tp wan yg mkn byk xsangka dia suka.

gedek! berkata...

mesti mahal ni....

Nur Hazwani berkata...

bg aku sekali sekala makan mahal nak reward diri lepas kerja kuat apa salahnya kan...huhu tp tulah, dah tok laki tak gemor...nak wat goner :)

Cik Puan Nurul berkata...

ankel gedek :
idoklah mahal mana..bolehla sesekali sekali org lain makan lg mahal tau..sy ni jrg sekali makan kt luar huhu

wani:
betul tu yg penting berbaloi dgn apa yg kita bayar..kije penat2 rugiklah xmerasa mkn yg sedap2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...