Mereka Yang Terbaik..!

5/11/2012

Hadiah untuk perempuan cantik

Perempuan cantik suka sangat 'melukis cahaya' tau memang kemana pergi di hangkutnya 'Si Dabak'..biar sampai terlentang,tertonggeng..meniarap atas rumput dan nyaris nak terjatuh dalam tasik pun pernah..
nyaris terlupa nak beriak-riak menayang hadiah yang dibeli sendiri(kesian hadiah pun beli sendiri)..dah hint kat orang takde sapa pung nak belikan maka kannya beli sendiri jelahh..
beli kat satu website ni boleh tahan gak reganyaa untuk menda alah segini..kalau orang lain haremjadah la nak beli dak..tapi bukan bagi perempuan cantik dia seorang yang seni dan unik dan pelik dan entah apa-apa
udah lama dibeli dua bulan lalu tapi lupa nak menepek gambonya sedas dua kat sini..
nah hasil menabung sejak bayi gituhhh.. khen
taaraaaaaa..

 gamaknya menatam apa kah ini yek..


huk aloh lens pun nak kecoh.....
nanti dulu...


tengok gambar seterusnya..



erkkkk..!
 


 ko hader..?

Yang gambo 2 terakhir ni  ambil dari Google..asalnya menengok gambo ini tu yang berkenan..tapi yang di  beli non hadoo tangkai..tapi takpe Aiman perempuan shantek tak kisah punn...

3 ulasan:

teratak hati berkata...

haha cawan ke..

Angah berkata...

haha comei jugak....ala apa salah nyabeli ganjaran utk diri sendiri,..hehe

Liza Razak berkata...

saya pon nak jugak !! dah lama cari mug mcm ni..sis ada tanye psl dress merah tu kan.dress tu dari vintage biri-biri.ini die website vintage biri-biri http://vintagebiribiri.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...