Mereka Yang Terbaik..!

12/22/2010

Semua orang bercoti-coti..

Hujung tahun selain sinonim ngan tragedi ni jugakla time nya orang nak bercoti-coti..yang tak berduit atau tak de kesempatan seperti saya ni duk diam-diam sudah..hahaha lagipun time musim sejuk gini memang cam rasa tak berapa nak best je kalo nak gik jenjalan pun..padahal minggu lepas BIL saya yang masih bujang ajak gik lepak kat umah dia kat Port Dickson boleh Qaseh main air kat pantai tapi encik suami lak sibuk kije..so takde la kesana lagi pun dia tak cakap awal-awal tidak boleh la masak something leh piknik-piknik kan.
lihat air yang tenang ni..kat sini jelah boleh lepak-lepak haha..kira coti gak ni kan
taraa..time ni dah dekat Maghrib..ni beberapa minggu lepas kiteorang gik sini plan nya nak lepak kat taman dekat rumah je tup-tup leh lak orang tua bawak gik sini.Mujur time tu cuaca sangat baik..sangat cantik view kat sini.

budak kecik ni kemain suka gik sini sampai taknak balik..sian dia gik kejap je sebab dah nak Maghrib kan..takpe lain kali leh gik lagik bukan jauh pun sekangkang ungka je pun rokok sepuntun pun tak abeh haha tapi hakak tak merokok hokay..



Dah lama ushar taman ni tiap kali gik pasar tani Putrajaya tuh selalu perasan taman ni cam best je kalo piknik sini tapi tak gik jugak..haha last-last sampai la jugak..orang-orang Putrajaya konpem dah buhsan gik sini dak hahaha tapi me seronok sebab beh je angin tiup kuat-kuat nyaman je rasa..
Kepada yang bercoti-coti tu nikmatila percutian kalians sebaik-baiknya keselamatan diri jangan dilupai ingat tu..


6 ulasan:

bunga_ros berkata...

coti-coti = best..!!

sekamar rindu berkata...

salam..

betapa indahnya bumi malaysia yg bertuah...

**follow ur blog..

Elly & Emmy berkata...

jarang berhenti lepak citu.. lalu jer.. lepak umah wan jer..

K-Baby berkata...

Salam Mommy,
Jom menang cute slogan tees for your kids sempena pelancaran blog kami!
mykedaibaby.blogspot.com

nza berkata...

dh 1 bln lbh cuti2 nie...sk dh nk buka....

::Mamalyna:: berkata...

ni kat monumen tue kan...
takpe, set lain kali...mesti seronok

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...