Mereka Yang Terbaik..!

1/10/2011

Jalan TAR vs AJL

Okey semalam pecah rekod saya yang last jejak jalan TAR adalah sebelum kahwin..selama ni kalau gik hostel adik saya yang kat Bangsar tu dan mengkalau lalu ke KL saya hanya mampu memandang sajes bangunan Sogo yang tersergam indah itu,jangan harap orang tua tu nak bawak gi sinun..kalau nak gi soping KL naik motor dan komuter saje beliau mahu cehhh..maka semalam sampai gak daku kat jalan TAR nun memula kenkonon nak gi naik tren bagai dah elok parking keta kat stesen komuter pastu tak jadikla sebab time tu dah pukul 2.30 kang lambatlak balik umah so naik keta la jugak..KL tak jam pun parking takdela susah pun nak dapat semalam.Gik jalan tar beli satu barang je pastu balik,memula tu jeling-jeling gak selendang gipsi yang begitu memikat tapi orang tuh dah jeling tajam ngeee..lagipun dah janji nak beli yang dikehendaki sajok.


On the way nak balik rumah encik suami sibuk nak singgah kat Bukit Jalil..gigih menapak dari parking lot ke Stadium Putra Bukit Jalil sebab kat luar stadium tu ade siaran luat Hot fm.Ada Fafau ngan AG..masa gik tu dah nampak orang beratur berderet kat luar pintu masuk stadium tu padahal baru nak masuk pukul 5 pm gitu..


deejay kesayangan encik suami..Fafau,gambar di snap oleh sorang mamat yang poyos mengoffer diri tuk snap gmbo kiteorang pastu komplen2 lak kamera daku..taula kameraku ni takde hidung tunggula nanti..*macam biasa pic harus di crop*


Fafau duk rehat-rehat..



tak sangka lak baru tengok Fafau kat Melodi dan..dan terjumpa beliau plak..




deejay kesayangan beliau lagik..saya tak pasan pun mamat ni tapi encik suami nampak je padahal AG ni duk kat belakang khemah tu sambil borak ngan sapa tah..ok beliau ni tak sombong siap tanya kiteorang tak tengok ke nanti AJL.





layan jela beliau nak bergamboo..






iklan sat comelkan keta kelisa ni..









sape kenal ini pompuan sila angkat ketiak memasing...itu minah namanya Jena Jen nombor 2.Siap bawak bunga plastik lagikk..ade peminat gak weh beliau ni sebab ternmpak bebudak pompuan duk bergambo ngan beliau nih..kagum dgn minah ni punyala fanatik ngan kak Ziana,mana ada dia pun ada teringat dia miming masa kat konsert Mentor tahun sudah gila kentang sporting gilerr..lawak pun ade.






3 ulasan:

Azrina berkata...

erk...kim salam kat fafau

deem berkata...

i kim salam kat jenna jen tu...hahaha

Elly & Emmy berkata...

kenapa mu tak bergambar ngan jena jen tuu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...