Mereka Yang Terbaik..!

1/12/2011

Kurus mengaku gemokkk..

Serius..aku rimas dengan makhluk bumi yang suka bagitau orang dia gemukkkkk tahap anak gajah padahal berat dia bawah 50kg..aku tau bape berat anak gajah tuh..

Kalo berat engko bawah 50kg dah sama berat ngan anak gajah abis aku ni...?sah..sah dah sama cam raksasa kan..

Terhina aku tau bila orang kurus rasa dia gemokkk..sebab aku yang baru nak perasan kurus ni rasa macam sengal sangat tau..

Ade sorang makhluk bumi ni suka sangat cakap dia gemokk la,tembam la,anak dia komen dia gemokk la memacamla last-last aku dah bertemu empat mata ngan beliau..zasss takde rupe cam mak orang pun cam budak tingkatan tiga adalah..tang mana gemukk pun aku tak tahu dahla hari tu dia pakai baju yang agak ketat sedikit lantas menampakkan susuk tubuhnya slim dan seksi meskipun dia baru je 2-3 bulan beranak anaknya yang kedua caesar lak tu..tapi perut dia flat wa cakap luuu..

So aku yang buta atau dia yang rabun atau nak menayangkan kat orang berat dia 48kg dah bising rasa cam gemokk sangat..

Seriusss aku lemass..sentap mak tau ngeee..dia memang kurus dan akan sentiasa kurus meskipun dah beranak pinak still nampak macam budak tingkatan tiga patutnya bersyukur jelaa kan..orang lain berabis beribu ringgit haremmm jadah nak kurus..lainla kalo dia tu kemetot tinggi pun 3 kaki takpun 4 kaki je aku kesahla jugak dengan berat tuh,ni sama inci je ngan aku..

Kalau dah masih buleh muat baju saiz XS dan S siler jangan cakap diri tu gemokk lain la aku ni masuk butik je baru nak pegang baju promoter mulut longkang dah sound..''kak..yang ni takda saiz besar semua kecik-kecik jerrr''

Cehhh...macam tau-tau je aku berminat ngan baju tu mana tau aku nak beli untuk orang lain punya ke langsung tak peka dengan perasaan orang lain..lain kali kalo nak jadik salesgirl ke promoter ke meh berguru dengan aku..ni tidak gigih nak masamkan muka bila nampak customer..

Ade sapa lagik rasa tubuh anokresia nervosa dia tuh macam body anak gajah..?meh pinjam cermin kat umah ni..cermin ni jujur dan mentipu orang.


Gambar takde kaitan dengan cerita..tapi ada kaitan dengan perutku..talapia masak sweet sour sempoi yang sempat di sediakan sebelum aku jenjalan kat jalan TAR ahad lepas..aku makan ikan murah je janji sodappp..

4 ulasan:

TopsyTurvyMum berkata...

apa nak komen eh? hehehe..
adakah beliau sebelum ni berat 38kg?? maka bila 48kg logik la jugak akan terasa gemok menurut piawaian diri dia sendiri.
Kalau sebelum ni 47kg naik sekilo memang mintak pelempang kalau kecoh2 kata gemok!

Cik Puan Nurul berkata...

pemasalahannya kak dia mmg berat sblm peknen sekitar 46-47 kg je pun..kire bertuahla weh lepas beranak still sekitar 40an..lain la daku ni bdn dah mcm makcik2.sekalik naik berbelas kilo dah tu xreti nak turun lak tu.cemana x bengang dahla daku target 48kg kalo dpt slim,dia lak ckp 48kg tuh dah berat sgt cmno ni pdhal berat normal tuk org tinggi cam dia tu 53kg,so ape yg nk kecah sgt kan.

::Mamalyna:: berkata...

nurul, ai ada kawan sekolah, kurus kering tp hari2 tanya die gemuk tak... letih ati nak melayan..

Yati berkata...

Orang yang sakit anoroksea tak tau dia sakit sebenarnya. Hehhe...
Saya pun ada kawan macam ni. Cakap gemuk, tapi badan kurus. Konon merendah diri, tapi tak tau hakikat sebenar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...