Mereka Yang Terbaik..!

8/08/2011

Edisi mengegarkan iman: Dilarang tengok(18sx) melainkan iman korang lebih tebal dari kulit bawang!

Tidaaaakkkkkkk!:ayokona:...seriyessss tak sanggup nak menatap gambar ini..lebih-lebih lagi di siang hari berpuasa..amatlah seksa batinku..menggegar imanku..menguji kesabaranku..
Ianya begitu menghairahkan...gebussss sekali.jadah apakah aku menempek gambo 18 sx di sini..mau kena lahar..terbako telinga kangg hahahahahahahahaha...baik kawan-kawan mempersembahkan penayangan barang seround dua..jajaps sebelum tu diingatkan yea sebarang kejadian tidak diingini seperti perasaan teransang yang amat sangat adalah tanggungjawab anda sendiri..mak tak kuasaa nokss..
jeng..jeng
"
"
"
"
"
''
"
"
''
"
"
"
"
''
"
"
"
"
''
Hambikkk ko besar dabak sekali muahahahahaaaa..amacam mencabar keimanan dak..dah -dah nah amik tisu pi lap sikit ayaq liur tu..ok semalam buat ini kecik jah menatang yg digunakan ni cukupla makan 3 beranak patutnya ade member nak datang umah semalam berbuka tapi tak dapat jadi dah masak la jugak..acik ni semekin tak mampu nak beli ayam golek kat paso ramadhan hat yang mahal2 tu so masak sendiri je tapi ni bukan ayam golek ehh sebab resepinya tak sama ayam golek guna santan..yang ni tak guna santan ni lebih kepada western ala2 kenny rogers kekdahnya nak resepi jengah sini dah penah buat dah..seriyes sedapp wehh licinnn abisss.kalau oven korang ade fungsi menggolek boleh bakar secara golek,(aciknya oven ade fungsi itu)tidak boleh letak dalam loyang tak pun bakar atas arang pun bolesss.
semalam memang western la menu berbuka buat ini jugaaakk..
peberet forever gituu hahahhahaha..guna spaghetti angle hair seperti kebiasaan sebab lebih halus dan mesra anak-anak tuk mengunyah..sampai ke sahur acik kedarah menda alah ni takut kempunan di siang hari.kuahnya memang buat lebih boleh dipanaskan berulang kali sampai pekat dan makan dengan roti pun sedap,buat toping pizza pun bolehh..apapun boleh laa..resepi jengah sini okey..
dessert malas buat cuaca sejuk-sejuk tekak tak rasa nak makan dessert kurma dan buah-buahan sudah mencukupi hihihi..
tapi ni dessert minggu lepas..Rich Choco Pudding resepi amik sini cuma acik tak guna susu tepung gantikan dengan susu full cream dalam kotak tu..sedappp bebudak amat mengemari termasuk mak budak yang fefeelings anak dara kekdahnyaaa hikhik..
p/s :hampunnnnn......maaf dipintaa atas ketidaksengajaaan gambar 18 sx diatas mohon abang-abang kiyai dan ustajah tidak melahar acik ehh di bulan mulia ini..

6 ulasan:

roq berkata...

arghhhhh!!!! tergugat iman ni !!!!

sedapnye!!!!! huhuhu

singgah2 la sini ye :)

TopsyTurvyMum berkata...

TIdakkkkkkkkk!!!

*hentak2 kaki*
Rich koko puding tu nampak best. Mesti anak2 aku sukaa..

Cik Puan Nurul berkata...

Roq:
tergugat?hahahaha hampunnn

TTM:
yuipppp memang sedap qaseh duk makan je mende alah tuuu

Yaati Nor berkata...

tergoleh iman saya mcmn ayam tu tergolek kak nurul..leleh air liur..

✿....rossa alina....✿ berkata...

OHHH!!MENYESAL SAYE SCROLL BAWAH..GULPPP!!LAPARRRR!!!UWAAAAAAAAAAAAA... T_T

Cik Puan Nurul berkata...

HUHUHU...sabarrrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...